0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389  8:29 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس هيئت واليبال كرمان:
حاشيه‌اي در تيم هيئت واليبال كرمان وجود ندارد

خبرگزاري فارس: رئيس هيئت واليبال استان كرمان گفت: هيچ حاشيه‌اي در تيم هيئت واليبال كرمان وجود ندارد و من از مطبوعات تقاضا دارم چه در زمان باخت و چه در زمان برد در كنار تيم باشند.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، علي رضايي در مراسم تجليل از تيم هيئت واليبال كرمان اظهار داشت: نزديك به هشت سال است، يك‌دلي و يك رنگي به همراه صداقت در هيئت واليبال استان قرار دارد و در سال‌هاي اخير مزد يك‌رنگي و يك‌دلي خود را با كسب عنوان نخست هيئت واليبال كرمان در بين 31 استان كشور گرفت.
وي افزود: ورزش واليبال در كرمان بعد از فوتبال پرطرفدارترين ورزش است و بعد از تيم فوتبال صنعت مس كرمان حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد.
رئيس هيئت واليبال كرمان با اشاره به بازي مقابل ساپاي تهران گفت: اميدوارم كه در بازي فردا بازيكنان كرمان يك بار ديگر قدرت خود را نشان دهند و بتواند با ارائه يك بازي بسيار خوب اين نماينده خوب واليبال كشور را با شكست روبه‌رو كرده و به دومين پيروزي خود در اين مسابقات دست پيدا كنند.
رضايي خاطرنشان كرد: در عرصه واليبال كشور كرمان جزو قدرت‌هاي واليبال مطرح نبود، اما امروز مي‌بينيم كه در رقابت‌هاي ليگ برتر واليبال كشور و ديگر عرصه‌ها به يك قدرت در واليبال كشور بدل شده و حرف‌هاي زيادي براي گفتن در رقابت‌هاي ليگ برتر دارد.
اين مسئول بيان داشت: در بخش بانوان ما بيشترين بازيكن را در تيم‌هاي ملي ايران داريم، اما به دليل كمبود منابع مالي اين بازيكنان در تيم‌هاي ديگر بازي مي‌كنند.
وي ابراز داشت: در اردوي تيم ملي واليبال بانوان كه برگزار شد، پنج نفر از 12 بازيكن حاضر در اين اردو كرماني بودند، اما به دليل دخالت برخي از استان‌هاي ديگر و در حالي كه هر پنج بازيكن كرماني شرايط حضور در تيم را داشتند، تنها سه نفر از آنها به تيم ملي ايران راه يافتند و در تيم ملي نوجوانان يك نماينده داريم.
رضايي گفت: بودجه تيم هيئت واليبال كرمان در فصل جاري مبلغ 800 ميليون تومان مصوب وزارتخانه بوده كه تاكنون 320 ميليون تومان آن پرداخت شده و اين هزينه در سال جاري در صورتي است كه بيشتر تيم‌هاي ليگ برتري ايران بيش ار اين هزينه كرده‌اند.
رئيس هيئت واليبال كرمان در پايان ابراز داشت: هيچ حاشيه‌اي در تيم هيئت واليبال كرمان وجود ندارد و من از اصحاب رسانه و مطبوعات تقاضا دارم، چه در زمان باخت و چه در زمان برد در كنار تيم باشند و با طرح برخي از سئوالات حاشيه‌اي در زمان باخت، حاشيه به تيم وارد نكنند.
انتهاي پيام/ن20//

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها