پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389 8:11 PM
خبرگزاري فارس: مديركل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: 400 مدرسه در استان بوشهر براي ميزباني و اسكان مسافران نوروزي در بوشهر آمده هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، محمد حاجيزاده پيش از ظهر امروز در نشست هماهنگي سفرهاي روزي در بوشهر اظهار داشت: اين مدارس 3 هزار و 600 كلاس درس دارند و اقدامت لازم براي تجهيز اين مدارس نيز انجام شده است.
وي افزود: در 17 منطقه و شهرستان و مركز اين استان ستاد اسكان تشكيل شده است كه خود را براي استقبال از ميهمانان نوروزي آماده ميكنند.
مديركل آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه كرد: سال گذشته 950 هزار نفر از ميهمانان نوروزي در مدارس استان ساماندهي شدند كه امسال پيشبيني ميكنيم اين آمار افزايش يابد.
حاجيزاده گفت: اكنون تجهيزات لازم از جمله فرش، تلويزيون، يخچال و ساير امكانات و نيازهاي اوليه براي كلاسها در نظر گرفته شده است.
وي اضافه كرد: ساماندهي گروههاي راهنمايي ميهمانان نوروزي، سيستمي كردن سامانه اينترنتي اسكان، اطلاعرساني محلهاي اسكان و حفاظت و نظافت مدارس از جمله برنامههاي ستاد اسكان ميهمانان نوروزي وابسته به ادارات آموزش و پرورش است.
حاجيزاده عنوان داشت: تدارك لازم براي تأمين مايحتاج مهمانان نوروزي در بوشهر ديده شده تا مهمانان بتوانند از امكانات لازم در مدارس نيز استفاده كنند.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: امكانات ورزشي، استفاده از فروشگاه و تعاوني فرهنگيان از جمله تمهيدات لازم براي مهمانان فرهنگي در ايام نوروز است.
وي ادامه داد: آموزش و پرورش بوشهر براي ميزباني شايسته از مهمانان نوروزي اقدامات مؤثري در دستور كار قرار داده تا به خوبي از مهمانان نوروزي پذيرايي كند.
حاجيزاده بيان داشت: ستاد اسكان مهمانان نوروزي در بوشهر تشكيل شده و اعضاي آن برنامههاي خود را به منظور ميزباني مناسب از مهمانان نوروزي تدوين كردهاند.
انتهاي پيام/ج20/ع