پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389 8:08 PM
خبرگزاري فارس: احداث تقاطع غير همسطح شلمچه به خرمشهر علاوه بر تسهيل عبور و مرور كاروانهاي راهياننور و زائران عتبات عاليات رونق ترانزيت كالا به مرز شلمچه را نيز به همراه دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از خرمشهر، احداث تقاطع غيرهمسطح شلمچه به دليل كاهش ترافيك ناشي از تردد قطارهاي باري و مسافري در دستور كار راهآهن جنوب قرار گرفت.
پيش از اين يكي از مشكلات جدي مردم و زائران عتبات عاليات و همچنين مشهد شهداي شلمچه به خاطر قرار گرفتن در ترافيك ناشي از تردد قطارهاي باري و مسافري بود كه بهرهبرداري از اين پروژه تأثير جدي در رفع اين مشكل دارد.
شلمچه به دليل تردد كاميونهاي تجاري، مسافران و زوار عتبات عاليات يكي از پرترددترين مسيرهاي حال حاضر منطقه است كه با افزايش تردد كاروانهاي راهيان نور در اواخر سال شاهد ترافيك بسيار زيادي در اين مسير هستيم.
مدير كل راهآهن جنوب در آيين كلنگزني اين پروژه در ديماه سال جاري اظهار داشت: همزمان با آغاز عمليات اجرايي پل روگذر خرمشهر به شلمچه با احداث جاده انحرافي به طول بيش از 200 متر و پهناي چهار باند براي عبور موقت خودروها مشكل تردد خودروهاي عبوري از اين مسير را رفع خواهيم كرد.
عليرضا احتشامي اضافه كرد: عمليات آسفالتريزي جاده انحرافي به پايان رسيده و جاده اصلي كه عمليات احداث پل بر روي آن انجام ميشود در حال حاضر به طور كامل مسدود شده است.
وي در ادامه در خصوص مدت زمان پايان عمليات احداث اين پل نيز گفت: اميدواريم با بسيج همه امكانات و سرعت عمل پيمانكار مربوطه عمليات اجرايي اين پل تا سوم خرداد 90 به اتمام برسد.
يكي از شهروندان خرمشهري اظهار داشت: متاسفانه جاده انحرافي احداث شده در اين مسير بهمنظور اجراي اين پروژه باريك بوده و روزانه مشكلات ترافيكي متعددي را ايجاد ميكند.
علي زباري خاطرنشان كرد: همچنين توقف قطار در مسير نيز مزيد بر علت شده و بارها نيز باعث درگيري در منطقه شده است.
وي افزود: بنده بارها در اين ترافيك معطل شدهام و نتوانستم به موقع در محل كارم حضور پيدا كنم.
يكي ديگر از شهروندان خرمشهري گفت: اجرا و بهرهبرداري از اين پروژه مشكل ترافيك ناشي از توقف قطارهاي مسافري را مرتفع خواهد كرد و پروژهاي بسيار ارزشمند است.
عباس ديراوي ادامه داد: اميدواريم مسئولان با اتخاذ تدابير مناسب مشكلات جانبي و كوتاهمدت ناشي از اجراي اين پروژه را مرتفع كنند.
*پيشرفت 12 درصدي عمليات اجراي پل روگذر خرمشهر به شلمچه
مديركل راهآهن جنوب در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار داشت: عمليات اجرايي پروژه پل روگذر خرمشهر به شلمچه در حال حاضر 12 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
عليرضا احتشامي خاطرنشان كرد: در همين راستا عمليات شمعريزي براي پايههاي اين پل نيز در حال انجام است.
وي افزود: در راستاي رفع مشكل عبور و مرور وسائط نقليه نيز جاده فرعي بهصورت دوبانده با آسفالت مناسب احداث شده است.
مديركل راهآهن جنوب ادامه داد: تاكنون مشكلي در اين زمينه گزارش نشده است و شهروندان ميتوانند در صورت بروز مشكل با راهآهن جنوب تماس حاصل نمايند.
وي تصريح كرد: باوجود پيگيريهاي متعدد فرماندار خرمشهر سازمانهايي از جمله شركت مخابرات، آب، برق و گاز كه تاسيسات آنها از زير خط آهن ميگذرد تاكنون اقدامي در زمينه رفع تعرض انجام ندادهاند.
احتشامي در ادامه گفت: اجراي چنين پروژههايي در سطح شهر جزء وظايف راهآهن نبوده و احداث اين پل صرفاً بهمنظور تكريم شهروندان، زائران عتبات و مشهد شهداي شلمچه و با هزينه بالا در حال انجام است.
وي اضافه كرد: با تلاش جدي در صدد هستيم اين پروژه را در مدت زمان مقرر به پايان برسانيم.
*تسهيل در تردد روزانه از اهداف احداث پل غيرهمسطح شلمچه است
نماينده مردم خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار داشت: در ضرورت احداث تقاطع غير همسطح خرمشهر به شلمچه شك و ترديدي نيست.
مصطفي مطورزاده ضمن تقدير از راهآهن جنوب نسبت به احداث هفت تقاطع غيرهمسطح در مسير خرمشهر به اهواز خاطرنشان كرد: احداث اين تعداد تقاطع در مسير خرمشهر به اهواز سرعت قطار در اين مسير را افزايش ميدهد.
وي افزود: تسريع در عمليات اجرايي پل روگذر خرمشهر به شلمچه باتوجه به تردد روزانه وسائط نقليه از اهميت به سزايي برخوردار است.
نماينده مردم خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: اجراي هر پروژه عمراني مشكلات كوتاه مدتي را براي شهروندان ايجاد ميكند كه اميدواريم با تمهيدات اتخاذ شده توسط راهآهن جنوب عمليات احداث اين تقاطع تسريع يابد.
*رونق ترانزيت كالا با احداث تقاطع غيرهمسطح خرمشهر به شلمچه
استاندار خوزستان در خصوص اهميت احداث پل روگذر خرمشهر به شلمچه گفت: احداث اين پل بهمنظور خدماترساني به كاروانهاي 5/2 ميليون نفري راهياننور و همچنين زائران عتبات عاليات كه تعداد آنها نسبت به سال گذشته دو برابر رشد داشته است احداث خواهد كرد.
جعفر حجازي در ادامه گفت: همچنين احداث اين پل موجب رونق ترانزيت كالا به مرز شلمچه كه در حال حاضر به حدود سه ميليون دلار در اين مرز رسيده است، خواهد شد.
پل روگذر خرمشهر به شلمچه با طولي بيش از 620 متر، عرشه 80 متر و ارتفاع 40/6 متر به صورت چهار بانده احداث ميشود كه نقش مهمي در افزايش سرعت، ايمني و كاهش زمان سير قطارهاي باري و مسافربري و همچنين تسهيل در تردد خودروها و كاميونهاي اين مسير خواهد داشت.
گزارش از ندا بچاري
انتهاي پيام/خ30/ب