0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389  8:05 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در نمايشگاه مديريت شهري كشور؛
شهرداري آبادان رتبه نخست را كسب كرد

خبرگزاري فارس: معاون خدمات شهري شهرداري آبادان گفت: شهرداري آبادان رتبه نخست را در نمايشگاه مديريت شهري در كشور كسب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، محمدحسين عبيات صبح امروز در جلسه هماهنگي ستاد نوروزي كه در محل فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: در خصوص پاكسازي و زيباسازي شهر تاكنون اقدامات مؤثر و خوبي انجام شده و قرار است تعدادي لودر و كمپرسي نيز براي شهرداري آبادان تهيه شود.
وي افزود: همچنين حدود پنج پارك در منطقه دو و تعداد سه پارك در منطقه يك شهري در راستاي آسايش و رفاه شهروندان و ميهمانان نوروزي احداث و احيا شد.
معاون خدمات شهري شهرداري آبادان تصريح كرد: ميزان يك‌صد هزار هكتار به فضاي سبز شهري آبادان اضافه شده و اين ميزان به‌زودي وسعت بيشتري پيدا مي‌كند.
وي اضافه كرد: تا امروز تعداد 85 هزار نهال در سطح شهر و همچنين 12 هزار گل در اختيار شهروندان، براي وسعت‌بخشي به فضاي سبز شهر گذاشته شده است.
عبيات خاطرنشان كرد: در نظر گرفته شده كه تعداد 40 هزار گل ديگر نيز به فضاي سبز اين شهرستان اضافه خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه شهرداري آبادان در نمايشگاه مديريت شهري كه هفته گذشته در تهران برگزار شد رتبه اول را از آن خود كرد، افزود: در راستاي معرفي اماكن تفريحي، تاريخي و مذهبي شهرستان نيز تعداد 50 هزار بروشور در دست تهيه است و اين اقدامات همه در راستاي ايجاد فضاي مناسب شهري براي همشهريان و مسافران است.
معاون خدمات شهري شهرداري آبادان اضافه كرد: همچنين به‌منظور پاكيزه نگه داشتن سطح شهر، كيسه زباله‌هاي كوچك با طراحي زيبا به رانندگان داده شده و پازل‌هايي با مضمون پاكيزه نگه داشتن شهر آماده و در اختيار مسافران و ميهمانان نوروزي قرار خواهد گرفت.
وي گفت: همچنين يك‌ دستگاه جدول‌شور خريداري شده و از ديروز كار شست‌وشوي جداول در سطح شهر آغاز شده است.
عبيات اضافه كرد: از 15 اسفندماه تا 15 فروردين‌ماه سال 90، برنامه سيرك در خيابان اروسيه در راستاي فراهم كردن اوقات شاد و مفرحي براي شهروندان و مسافران نوروزي برگزار مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه بعضي از شهروندان زباله‌ها را در ميادين و بلوارها مي‌گذارند و اين كار سبب تخريب وجهه عمومي شهر مي‌شود، خاطرنشان كرد: تنها انتظاري كه از شهروندان آباداني داريم اين است كه زباله‌ها و نخاله‌هاي خود را رأس ساعت 9 شب بيرون از منزل بگذارند.
معاون خدمات شهري شهرداري آبادان در پايان اظهار داشت: اميدواريم با همكاري مسئولان و شهروندان در راستاي زيبايي و پاكيزگي شهر به‌ويژه در ايام نوروز پيش برويم.
انتهاي پيام/خ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها