پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389 8:02 PM
خبرگزاري فارس: رئيس اداره آموزش و پرورش آبادان گفت:90 آموزشگاه آماده پذيرايي از كاروانهاي راهيان نور و مسافران نوروزي در آبادان است.

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، محمد مولوي صبح امروز در جلسه هماهنگي ستاد نوروزي كه در محل فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: تاكنون برنامهريزيها و جلسات متعددي بهمنظور پذيرايي و آمادهسازي محل اسكان ميهمانان و مسافران نوروزي بين اعضا صورت گرفته و به نتايج و تصميمات خوبي رسيدهايم.
وي افزود: در حال حاضر تعداد 90 آموزشگاه براي مسافران نوروزي و كاروانهاي راهيان نور آماده اسكان است.
مولوي اضافه كرد: از اين تعداد 38 مدرسه و آموزشگاه به كاروان راهيان نور در قالب 342 كلاس و تعداد 52 آموزشگاه به ميهمانان نوروزي در قالب 558 كلاس اختصاص داده شده است.
وي خاطرنشان كرد: همچنين تعداد يكصد و پنج كلاس براي ميهمانان نوروزي با تجهيزات كامل و درجه يك تدارك و آماده شده كه اين امكانات شامل فرش، تلويزيون و ديگر امكانات اوليه و مورد لزوم است.
رئيس اداره آموزش و پرورش آبادان ادامه داد: البته حجم عمده كلاسها با وجود همه تلاشهاي صورت گرفته باز هم غير مجهز بوده و حتي برخي از اين كلاسها موكت نيز ندارند.
وي گفت: انتظار ميرود براي رفع مشكلات و نواقص موجود در سطح مدارس براي اسكان ميهمانان كارگروه پشتيباني تشكيل شده تا نواقصي چون آب، برق و ديگر مشكلات در پيش رو مرتفع شود.
مولوي خاطرنشان كرد: البته اگر ديگر سازمانها و نهادها به ياري اداره آموزش و پرورش اقدام كنند و مبلغي حدود هشت تا 10 ميليون تومان در اختيار آموزش و پرورش قرار داده شود ميتوان به آساني مشكلات زيادي را در اين زمينه حل كرد.
وي اضافه كرد: همچنين در اين ايام در نزديكي محل اسكان ميهمانان به وجود نيروهاي هلال احمر و آتش نشاني بيش از پيش نياز است.
رئيس اداره آموزش و پرورش آبادان در پايان اظهار داشت: تمام سعي و تلاش همكاران در اداره آموزش و پرورش و ساير بخشها، ايجاد رفاه و آسايش بيشتر براي شهروندان، ميهمانان و زوار نوروزي است.
انتهاي پيام/خ30/ب