0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389  1:36 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
خريدار خودروي شخصي رئيس جمهور حاضر به اعلام نام خود نشد؛
يك شركت ايراني خودروي شخصي رئيس جمهور را 5/2 ميليارد تومان خريد

خبرگزاري فارس: يك شركت ايراني خودروي شخصي رئيس جمهور را 5/2 ميليارد تومان خريد اين شركت به دلايل انساني حاضر به اعلام نام خود نشد.

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، سه شنبه در آيين برگزاري مزايده خودروي شخصي محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور كشورمان و تحويل خودروي ياد شده كه در حاشيه‌ اختتاميه نخستين نمايشگاه بين‌المللي خودروهاي كلاسيك و مدرن در منطقه آزاد اروند برگزار شد، سرپرست سازمان بهزيستي كشور اظهار داشت: بعد از راه‌اندازي سايت ويژه حراج خودروي رئيس جمهور، پس از جمهوري اسلامي ايران، بيشترين مراجعه به سايت از كشور آمريكا و برخي از كشورهاي اروپايي بوده است..
احمد اسفندياري خاطرنشان كرد: در اين مدت بالغ بر 500 هزار نفر از سايت بازديد و آمادگي خود را براي خريد خودروي شخصي رئيس جمهور اعلام كردند.
وي با اشاره به اينكه براي جلوگيري از مرجعات غيرضروري به سايت و ثبت نام از هر شركت كننده مبلغي نقدي دريافت مي‌شد خاطرنشان كرد: شركت در مزايده و ثبت قيمت مستلزم پرداخت مبلغي از سوي متقاضيان به منظور كمك به نهضت مسكن معلولان و مددجويان بوده است.
رئيس سازمان بهزيستي تصريح كرد: مراجعه‌كنندگان به اين سايت دلايل خود را براي ثبت‌نام و خريد اتومبيل احمدي‌نژاد، سادگي و استكبارستيزي و صهيونيست‌ستيزي وي عنوان كردند كه اين موضوع بسيار اهميت داشت.
در ادامه مراسم تحويل خودروي رئيس جمهور به برنده اين مزايده محمود ايثاري وكيل شركتي كه برنده مزايده خودروي رئيس‌جمهور شده بود، در سخناني كه به شدت احساسي و همراه با بغض بود گفت: داشتن خودروي رئيس‌جمهور مردمي و خدمتگزار براي موكلم يك افتخار است كه خداوند نصيب موكلم كرده است.
وي با اشاره به اينكه حاضر نيستيم نام موكل و شركت آن را اعلام كنيم در بيان علت اين كار گفت: موكلم معتقد است بايد به هدف اصلي اين كار توجه شود نه به وسيله، و موكل من نيز بنا ندارد با اين اقدام خود را مطرح كند و به دنبال اسم و رسم باشد.
وي اظهار داشت: موكلم به پاس مقاومت‌هاي خوزستان در طول دفاع مقدس اعلام كرده كه قصد ندارد خودروي رييس‌جمهور را از خوزستان خارج كند و بدنبال آن است كه موزه‌اي را با هزينه خود در اين منطقه احداث و اين خودرو را در آن نگهداري كند.
در ادامه اين مراسم باشكوه كه با استقبال كم نظير مردم آبادان و خرمشهر مواجه شد چك شركت خريدار در وجه سازمان بهزيستي كشور و همچنين سوئيچ خودروي شخصي رئيس‌جمهور كه منقش به نام مبارك حضرت زهرا (س) بود ميان وكيل شركت برنده مزايده و رئيس سازمان بهزيستي كشور در ميان تشويق و اشك شوق مردم مبادله شد.
گرفتن عكس‌هاي يادگاري از برنامه‌هاي پاياني مراسم بود كه به دليل ترافيك بازديدكننده ،‌ اهميت داشت.
انتهاي پيام/خ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها