0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 11 اسفند 1389  1:35 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مسئول سازمان بسيج طلاب و روحانيون استان بوشهر:
مسير حق در پيروي از ولايت مطلقه فقيه است

خبرگزاري فارس: مسئول سازمان بسيج طلاب و روحانيون استان بوشهر گفت: مسير حق در پيروي از ولايت مطلقه فقيه است.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، حجت‌السلام سيد‌مهدي موسوي‌نژاد ‌در جمع طلاب شهرستان كنگان اظهار داشت: دشمنان نظام اسلامي همواره براي ضربه زدن به اسلام و ايران اسلامي تلاش مي‌كنند و با توطئه‌ها و فتنه‌انگيزي‌هاي مختلف براي مقابله با نظام فعال هستند.
وي افزود: بايد بصيرت داشته باشيم و بايد جوانان و نوجوانان را نيز آگاه كنيم تا بتوانند با شناخت كامل در برابر دشمنان ايستادگي كنند.
مسئول سازمان بسيج طلاب و روحانيون استان بوشهر در ادامه به چگونگي شكل‌گيري نظام اسلامي به دست امام خميني (ره) پرداخت و خاطرنشان كرد: اهداف شرق و غرب از راه‌اندازي جنگ تحميلي در واقع ضربه زدن به آرمان اسلام‌خواهي مردم بود و مردم نيز با ايستادگي در برابر دشمنان، آنها را ناكام كردند.
موسوي‌نژاد در بخش ديگري از سخنانش به تشريح جنگ نرم با محوريت استحاله از درون پرداخت و تصريح كرد: دشمنان پس از ناكامي در جنگ سخت به جنگ نرم روي آوردند و براي ضربه زدن به نظام از درون تلاش زيادي دارند كه با تدابير ارزشمند مسئولان و با حمايت مردم از نظام، دشمنان همواره مغلوب شده‌اند.
وي در ادامه به حاكم شدن مديريت و نگاه ليبرالي در جامعه در دوران سازندگي و اصلاحات اشاره كرد و گفت: رونق ابتذال فرهنگي در جامعه از نكاتي كه در دوران اصلاحات شكل گرفت و در واقع تلاش زيادي براي كم‌رنگ كردن معنويت در اين دوران انجام شد و ضربات سنگيني به معنويت وارد شد.
مسئول سازمان بسيج طلاب و روحانيون استان بوشهر ادامه داد: هدف از همراهي دولت اصلاحات و كنار آمدن آنها با دشمنان اسلام به نام خشونت‌زدايي در واقع در تضاد با شعار حضرت امام (ره) است و اين در حقيقت، شيوه‌ دولت اصلاحات براي كم‌رنگ كردن ارزش‌ها بوده است.
موسوي‌نژاد اظهار داشت: روي كار آمدن دولت احمدي‌نژاد با شعار اتكا و احياي گفتمان حضرت امام (ره) و احياي ارزش‌هاي دين بود و اين امر نشان‌دهنده حمايت مردم از ارزش‌هاي اسلامي بود ‌به ويژه در انتخابات دهم رياست جمهوري با وجود هجمه سنگين تبليغاتي دشمنان، باز هم مردم به گفتمان ارزشي و الهي راي دادند و اين امر عصبانيت دشمنان را فراهم كرد.
وي در ادامه با اشاره به فتنه سال 88 گفت: توطئه فتنه‌گران در قالب فتنه سبز در واقع در راستاي ايجاد ترديد در افكار عمومي و براندازي نظام و هدفي از پيش تعيين شده بود و دشمنان از مدت‌ها قبل براي اين فتنه برنامه‌ريزي كرده بودند.
اين مقام مسئول عنوان داشت: فتنه سازمان‌يافته 25 بهمن سال 89 نيز با هدف ايجاد انحراف در افكار عمومي دنيا و عدم توجه به قيام‌هاي مردمي و اسلامي و تغيير صحنه بازي به نفع آمريكا و صهيونيسم‌ها بود كه باز هم تير دشمنان به سنگ خورد و مردم نشان دادند كه همواره طرفدار اسلام و نظام اسلامي هستند.
موسوي‌نژاد در ادامه با تأكيد بر اينكه مسير حق در پيروي از ولايت مطلقه فقيه است، اضافه كرد: امروز افرادي در جامعه داراي ارزش هستند كه در مسير حق قرار بگيرند و در واقع افراد معيار حق نيستند و كسي كه در مسير حق قرار گرفت حق است و در غير اين صورت در جبهه باطل قرار دارد.
وي خاطرنشان كرد: بايد همه دست به دست هم بدهيم و پشت سر ولايت فقيه حركت كنيم و همه بايد در راستاي اهداف نظام اسلامي از تمام ظرفيت‌ها بهره ببريم.
انتهاي پيام/ج20/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها