پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 10 اسفند 1389 3:10 PM
خبرگزاري فارس: نماينده مردم استان كرمان در مجلس خبرگان رهبري گفت: كار فتنهگران جنايت است، قوه قضائيه بايد با آنها برخورد كند و افرادي هم كه در اين زمينه سكوت كردند، محكوم هستند و همه بايد در خط مقام معظم رهبري حركت كنند.

آيتالله محمدعلي موحدي كرماني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در كرمان با اشاره به برگزاري انتخابات هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري در اجلاس اسفند ماه جاري اظهار داشت: اين انتخابات هر دو سال يك بار در مجلس خبرگان رهبري برگزار ميشود.
وي با بيان اينكه نميتوانيم، تعداد كانديداهاي هيئت رئيسه مجلس خبرگان را پيشبيني كنيم، افزود: اين كانديدا را روز اجلاس در مجلس خبرگان معرفي ميكنند.
موحدي كرماني تصريح كرد: نميتوانيم، پيشبيني كنيم كه مهدوي كني يا هاشمي رفسنجاني در اين انتخابات كانديدا ميشوند و ممكن است، اين افراد در انتخابات كانديدا شوند و ممكن هم است، نشوند و يا تعداد بيشتري هم كانديدا شوند.
اين مسئول با اشاره به اينكه من شخصا در انتخابات هيئت رئيسه مجلس خبرگان كانديدا نميشوم، خاطرنشان كرد: نميتوان كانديداي اين انتخابات را پيشبيني كرد.
نماينده مردم استان كرمان در مجلس خبرگان رهبري بيان داشت: آراي نمايندگان در اين انتخابات مخفي است و من نيز رأي خود را اعلام نميكنم.
موحدي كرماني ابراز داشت: نمايندگان مجلس خبرگان شرايط كانديداي هيئت رئيسه اين مجلس را با دقت مورد بررسي قرار داده و سپس رأي خود را ميدهند.
وي با اشاره به شرايط كانديداي هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري گفت: مسائلي جزو صلاحيتهاي عمومي كانديداي هيئت رئيسه خبرگان است و همچنين يك سري شرايط ديگري دارند كه افراد ميتوانند، عضو اين هيئت شوند و اعضاي اين مجلس به خوبي در هنگام رأي به آنها توجه ميكنند.
اين مسئول تصريح كرد: اعضاي مجلس خبرگان با در نظر گرفتن تمام مسائل و شرايط رأي ميدهند و برگزاري اين انتخابات هر دو سال يك بار موضوعي طبيعي است.
نماينده مردم استان كرمان در مجلس خبرگان رهبري با محكوم كردن حركت فتنهگران در 25 بهمن سال جاري بيان داشت: اين حركت فتنهگران شديداً محكوم است و مردم هم در اين راستا تظاهراتهايي داشتند.
موحدي كرماني گفت: معتقد هستم، بايد فتنهگران محاكمه و مجازات شوند تا اين فتنه به طور كامل بخوابد و نميشود كه اينها هر روزي موضوعي را مطرح كنند و كشور را به آتش بكشند.
وي خاطرنشان كرد: كار اين افراد جنايتي است كه قوه قضائيه بايد با آنها برخورد كند و افرادي هم كه در اين زمينه سكوت كردند، محكوم هستند و نبايد سكوت كنند و همه بايد در خط مقام معظم رهبري حركت كنند.
انتهاي پيام/ن20/ع