0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 10 اسفند 1389  3:10 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
دبير منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي:
مشكلات جامعه در دانشگاه‌ها حل شود

خبرگزاري فارس: دبير منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي گفت: تمام مشكلات جامعه بايد در دانشگاه‌ها حل شود، لذا دانشجويان بايد با نوآوري، خلاقيت در راستاي ترقي و رشد كشور گام بردارند.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، عبدالمجيد حلمي شامگاه ديشب در حاشيه مراسم آئين تجليل از كاركنان نمونه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، اظهار داشت: بايد اظهار تاسف كرد كه هم اكنون تجارت، كشاورزي و فناوري ما در دست ديگران است و بايد از فراورده‌هاي آنها استفاده كنيم، بايد دانشجويان با نوآوري، خلاقيت و كار و تلاش در راستاي ترقي و رشد كشور گام بردارند.
دبير منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي تصريح كرد: سازندگي كشور وابسته به تلاش و وحدت همه است و در حال حاضر بايد بيش از هر زمان ديگري با جديت و نشاط كار كرد تا به جايگاهي كه شايسته آن هستيم، دست يابيم.
وي بيان داشت: امروز دانشگاه‌هاي ما بايد بيش از هر زمان ديگري به تعليم و تعلم بپردازند.
حلمي در ادامه افزود: علي‌رغم همه پيشرفت‌ها و اقدامات علمي هنوز به جايگاهي كه شايسته كشور است، دست نيافته‌ايم.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي مشهد اظهار داشت: در حال حاضر دنياي اسلام با الهام از انقلاب اسلامي به پا خاسته و آثار بيداري مسلمانان در تمام جهان مشهود است.
حلمي تاكيد كرد: وحدت و اطاعت از ولايت فقيه و التزام به قانون اساسي براي پيشرفت و تعالي كشور مورد تاكيد است.
دبير منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي گفت: يكي از دلايل عقب ماندگي مسلمانان به ويژه شيعيان نداشتن حكومت شيعي است.
حلمي تصريح كرد: كشور ما توانست در دنيا حكومت شيعي تشكيل دهد پس بايد قدر اين حكومت را دانست و به دور از اختلافات كوچك و بزرگ كه فقط سبب كندي روند پيشرفت و تعالي كشور مي‌شود به آباداني و سربلندي كشورمان بپردازيم.
در اين مراسم 26نفر از مديران، كارشناسان و كارمندان برگزيده دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با اهداي هديه و لوح تقدير مورد تجليل قرار گرفتند.
انتهاي پيام/غ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها