پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 10 اسفند 1389 3:04 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ماشينسازي تبريز گفت: در بازي با شهرداري بندرعباس هم با هدف پيروزي به ميدان خواهيم رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي ماشينسازي دبيري تبريز، زوران اسميلسكي با اشاره به ديدار جمعه آينده تيمش برابر شهرداري بندرعباس اظهار داشت: تيم ما پس از برد شيريني كه در خانه پيام مشهد به دست آورد، روحيه خوبي گرفته و برابر شهرداري بندرعباس نيز هدفي جز پيروزي ندارد.
وي ادامه داد: طبيعي است كه ما ميتوانيم در بازي اين هفته خود هم پيروز شويم چرا كه ما ديدارهاي سختي همچون بازي با كاوه و پيام را در خانه حريفان بردهايم و بر اين اساس ميتوانيم در بندرعباس هم صاحب سه امتياز شويم.
اسميلسكي گفت: فلسفه فكري من اين است كه قبل از هر بازي به بازيكنانم ميگويم كه فقط براي پيروزي فكر كنيد و سعي كنيد سه امتياز كامل بگيريد.
سرمربي ماشينسازان با بيان اينكه تيمش در آمادگي خوبي به سر ميبرد، خاطرنشان كرد: ما تمرينات خوبي برگزار ميكنيم و همين كه بازيكنان ما در بازيها كمتر مصدوم ميشوند، نشان دهنده آمادگي بدني بالاي آنهاست.
اسميلسكي افزود: همچنين چند بازي است كه تيم ما در نيمه دوم مسلط عمل ميكند و بازيكنان تا آخر مسابقه با توان خوبي تلاش ميكنند.
وي، در خصوص كسب سه امتياز حساس ديدار با پيام مشهد نيز گفت: بازيكنان ماشينسازي بعضي وقتها كارهاي عجيبي ميكنند، آنها در بازي با پيام در نيمه اول گفتههاي من را عملي نكردند اما بين دو نيمه وقتي در رختكن به آنها تذكرات لازم را دادم، بازي تيم در نيمه دوم متفاوت شد و خيلي زود به گل مساوي رسيديم و پس از آن با زدن گل دوم و حفظ نتيجه تا پايان بازي، پيروزي شيريني كسب كرديم.
اسميلسكي با اشاره به بازيكنان غايب ماشينسازي در ديدار برابر شهرداري بندرعباس اظهار داشت: ما براي بازي با شهرداري بندرعباس، هادي زرين ساعد دروازهبان فيكس خود را در اختيار نداريم اما من از اين بابت نگران نيستم چرا كه ما يك دروازهبان آماده و خوب ديگري هم داريم كه ميتواند به خوبي از دروازه تيم ما محافظت كند.
وي افزود: عليرضا ناصح يك دروازهبان با تجربه است و طي روزهاي گذشته تمرينات خوبي انجام داده و من مطمئنم كه او ميتواند همچون هادي زرين ساعد نمايش فوقالعادهاي از خود ارائه دهد.
ديدار تيمهاي شهرداري بندرعباس و ماشينسازي تبريز از چارچوب بازيهاي هفته نوزدهم ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي كشور، ساعت 14:15 دقيقه روز جمعه 13 اسفند در ورزشگاه تختي بندرعباس برگزار ميشود.
انتهاي پيام/غ30/ك