0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 10 اسفند 1389  1:40 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد:
خيرين كهگيلويه و بويراحمد‌ به فكر معلولان باشند

خبرگزاري فارس: معاون توان‌بخشي بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد گفت: مشاركت مردمي در كمك به معلولان اين استان ضعيف است و لازم است كه خيرين بيشتر به فكر معلولان باشند.

علي‌حسين قاسمي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ياسوج اظهار داشت: حوزه توان‌بخشي در قالب ارائه خدمات به بيماران رواني مزمن، معلولين ذهني و جسمي و همچنين ساير بيماران صعب‌العلاج كه نيازمند خدمت بوده، فعاليت مي‌‌كند.
قاسمي بيان داشت: اين سازمان در دو بخش مستمري و غيرمستمري به مشمولان آماده ارائه خدمات است.
وي افزود: خدمات مستمري اين سازمان، ماهانه حقوقي از مبلغ 320 هزار ريال تا 600 هزار ريال است كه بسته به وضعيت سرپرست خانوار و فرد معلول به اين افراد تعلق مي‌گيرد.
وي خاطرنشان ساخت: امسال به لطف نگاه ويژه دولت عدالت‌محور و به ياري شخص رئيس‌جمهور، مبلغي معادل با 265 ميليون تومان به اين سازمان كمك شده كه رقم مناسبي محسوب مي‌شود.
قاسمي خدمات غيرمستمري اين سازمان را شامل شناسايي و توان‌بخشي معلولين و بيماران صعب‌العلاج و درمان اين افراد در استان دانست و اضافه كرد: اين سازمان به دانشجويان و دانش‌آموزان معلول نيز كمك هزينه تحصيلي پرداخت مي‌كند.
وي بيان داشت: از ديگر خدمات غير مستمر اين سازمان، كار درماني، گفتار درماني، ارائه خدمات تخصصي به بيماران رواني، سالمندان و معلولين ذهني و پرداخت يارانه 3 ماهه آخر سال است.
قاسمي به اردوهاي ورزشي اشاره كرد و گفت: اين سازمان سرمايه‌گذاري و پرداخت هزينه‌هاي اردويي به ورزشكاران و تيم‌هاي ورزشي جهت شركت در مسابقات كشوري را كمك بزرگي به اين افراد جهت شكوفايي استعداد آنها تلقي مي‌كند.
وي همچنين افزود: اگر به اين افراد امكانات و فرصت مناسب داده شود، توانايي كسب افتخار براي خود و اين استان را دارا بوده و مي‌توانند در ميادين بين‌المللي براي ميهن عزيز خود ايران اسلامي، موفقيت‌هاي بزرگي كسب كنند.
قاسمي يكي از مهم‌ترين موانع و مشكلات اين سازمان را كمبود اعتبار در خصوص پرداخت مستمري‌ها دانست و افزود: كهگيلويه و بويراحمد يكي از استان‌هاي است كه از مشاركت مردمي بسيار كمي در اين زمينه برخوردار بوده و با توجه به كمبود اعتبار در خصوص پرداخت مستمري‌ها و ساير رديف‌هاي تخصصي، اين سازمان همكاري بيشتر ادارات، نهادها و اجتماعات مردمي در پذيرش و حمايت از معلولان را خواستار است.
وي خاطرنشان كرد: اميد است كه همه‌ مردم و اقشار مختلف جامعه به كمك معلولان اين استان آمده، آنها را عضوي از خانواده خود دانسته و قانون حمايت از معلولان در همه‌ سطوح به اجرا درآيد.
انتهاي پيام/ب20/ك

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها