پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 10 اسفند 1389 1:12 PM
خبرگزاري فارس: نماينده مردم مشهد در مجلس گفت: گستره انقلابهاي خاورميانه و شمال آفريقا فراتر از آنچه است كه آمريكا بتواند آن را مهار سازد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد جواد آرينمنش در جمع خبرنگاران مشهدي اظهار داشت: نتيجه و حاصل وقوع اين انقلابهاي مردمي در شمال آفريقا و خاورميانه حاكميت مكتب و انديشه اسلامي است.
نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: خيزشها و حركتهاي بيداري در مردم منطقه، آمريكا را با سردرگمي و گيجي روبهرو كرده است.
وي افزود: اين سردرگمي كه آمريكا اكنون گرفتار آن است، سبب شده تا هيچ استراتژي مشخصي را براي مهار حركتهاي انقلابي در خاورميانه و شمال آفريقا نداشته باشد و هرروز موضع متفاوت نسبت به روز قبل براي تسلط بر اوضاع منطقه اتخاذ كند.
نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: اين خيزش ضد امپراليستي و استبدادي پايان سلطه آمريكا را بر منطقه نويد ميدهد كه نتيجه و حاصل اين انقلابات حاكميت مكتب و انديشه اسلامي است.
وي بيان داشت: درست است كه در اين كشورها مردم از رهبري مناسب براي هدايت انقلاب برخوردار نيستند و ما هم توقع نداريم آنچه در انقلاب اسلامي در ايران محقق شده در آنجا هم رخ دهد ولي حركتهاي مقدماتي سبب خروج مردم منطقه از سلطه استبداد و استكبار ميشود و شرايطي را كه پيش آورد، بهتر از شرايط كنوني است.
وي افزود: بايد مرحله به مرحله سطح شعور و آگاهي مردم منطقه نسبت به نظام سلطه و روابط بينالملل افزوده شود و هرچه آگاهي افزايش يابد انقلاب از عمق بيشتري برخوردار است.
آرينمنش تصريح كرد: از آنجا كه مكتب اسلام با فطرت انسان آميخته است، حركت مبتني بر آموزههاي اسلامي ميان توده مردم گرايش را به سمت جمهوري اسلامي ايران بيشتر ميكند.
وي تاكيد كرد: ما ميتوانيم با استفاده از سازمانهاي برونمرزي، رهبران كشورها براي بهرهبرداري از تجربيات انقلاب اسلامي ايران و گسترش اقدامات رسانههاي برونمرزي دستاوردهاي انقلاب را منعكس كنيم.
آرينمنش با اشاره به عملكرد جنايتكارانه قذافي نسبت به مردم ليبي افزود: عاقبت جنايتكاراني مثل قذافي فقط سقوط و نابودي است و اين سنت تاريخ است كه ديكتاتور را به سزاي عملش ميرساند.
انتهاي پيام/ي20/ك*