0

اخبار بين الملل امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
دوشنبه 9 اسفند 1389  8:12 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مخفي كاري دولت دانمارك در پذيرفتن كودكان فلسطيني

خبرگزاري فارس: دولت دانمارك برخلاف قوانين مربوط به پناهندگي و اخذ تابعيت از اطلاع رساني قانوني و دقيق به والدين كودكان تازه تولد يافته فلسطيني در اين كشور سرباز زده است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه دانماركي "Coprnhag posten "، دولت دانمارك برخلاف قوانين مربوط به پناهندگي و اخذ تابعيت كه از سوي سازمان ملل متحد ابلاغ شده است، از پذيرش كودكان فلسطيني به عنوان اتباع خود سرباز زده است.

بر اين اساس دولت دانمارك حقوق مربوط به اعطاي تابعيت دانماركي به نوزادان و كودكان فلسطيني متولد اين كشور را به آنها گوشزد نكرده و عملا خانواده‌هاي فلسطيني را در جريان اين حقوق قانوني مندرج در ابلاغيه سازمان ملل متحد قرار نداده است.

بر اساس ابلاغيه و قانون سازمان ملل متحد، نوزادان و كودكاني كه سرزمين آنها به اشغال در آمده و داراي سرزمين نيستند، در صورتي كه در خاك كشورهاي ديگر متولد شوند مي‌توانند بدون طي مراحل زمان‌بر عادي از آن كشور درخواست تابعيت كنند.

بر اساس اين قانون حتي اين كودكان نبايست زبان دانماركي بلد بوده يا نسبت به فرهنگ اين كشور آشنا باشند و درخواست تابعيت آنها نيز بايد بدون فوت وقت از سوي دولت مورد بررسي قرار گيرد.

دولت دانمارك پس از افشاي اين موضوع و تاخيري ده ساله، براي نزديك به 500 كودك فلسطيني متولد شده در اين كشور و خانواده‌هاي آنها نامه فرستاده است تا در جهت كسب تابعيت خود اقدام كنند. رسانه‌هاي دانماركي از اين موضوع به عنوان نوعي بدرفتاري آشكار دولت نسبت به فلسطيني‌ها ياد كرده‌اند.

در همين راستا حزب سوسياليست دانمارك و احزاب مخالف دولت اعلام كردند كه دو نخست وزير سابق و فعلي دانمارك در زمان رد تقاضاي قانوني فلسطينيان در خصوص اعطاي تابعيت در جريان امور قرار داشته‌اند و دولت دانمارك در اين خصوص عامدانه و غير قابل توجيه رفتار كرده است.

"آندرس فوگ راسموسن " و "لارس لوك راسموسن " دو نخست وزير سابق و فعلي دانمارك متهم هستند كه در جريان كليه امور مربوط به عدم اعطاي تابعيت به فلسطينيان قرار داشته‌اند.

اگرچه مطابق قوانين سازمان ملل متحد فلسطينيان متولد شده در دانمارك مي‌توانند از حق تابعيت برخوردار شوند و پاسپورت اين كشور را دريافت كنند، اما با اين وجود دولت دانمارك به صورتي صريح و آشكار قوانين سازمان ملل را زير پا گذاشته و اين افراد را از حق طبيعي خود محروم كرده است.

متعاقب رسوايي به وجود آمده دولت دانمارك تصميم گرفته است تابعيت فلسطينيان متولد شده در اين كشور را به انها اعطا كند اما اين اقدام نتوانسته است مانع از انتقاد شديد رسانه‌ها و شهروندان دانماركي از دولتشان شود.

انتهاي پيام/ص

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها