پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
دوشنبه 9 اسفند 1389 7:41 PM
خبرگزاري فارس: رسانههاي وابسته به غرب تلاش زيادي را براي كشاندن دامنه ناآراميهاي مردمي منطقه به لبنان به بهانه نظام سياسي طايفهاي در اين كشور آغاز كردهاند.

به گزارش فارس، رسانههاي وابسته به غرب و لابي صهيونيستي اخيرا تلاش زيادي را براي به خيابان كشاندن مردم لبنان عليه روند دموكراتيك كنوني اين كشور از سر گرفتهاند، آنها در اين راستا سعي دارند تا مردم را به خيابانها كشانده و عليه نظام سياسي طايفهاي در كشور تظاهرات كنند.
در همين راستا سايت اجتماعي فيسبوك و ساير رسانههاي غربي سعي دارند تا مردم را به خيابانهاي بيروت بكشانند تا به اين ترتيب در روند دموكراتيك اين كشور در تشكيل دولت جديد مانعتراشي كنند.
اين تبليغات البته با استقبال گرم و جدي از سوي مردم مواجه نشد و در تظاهراتي كه با هماهنگي همين رسانهها ديروز برگزار شده بود، تنها چند صد نفر شركت كردند و به تظاهرات در خيابانهاي بيروت پرداختند، رسانههاي خبري تعداد معترضان نظام طايفهاي در كشور را 2600 نفر تخمين زدهاند.
تعدادي از رسانههاي معلوم الحال منطقه نظير روزنامه الشرق الاوسط نيز به انعكاس گسترده اين تظاهرات پرداختند.
پيش از اين نيز تلاش مشابهي براي كشاندن دامنه درگيريها به سوريه انجام شده بود كه البته ناكام ماند ومردم اين كشور با اين اقدامات همراه نشده و عليه دولت خود دست به تظاهرات نزدند.
انتهاي پيام/++