0

اخبار بين الملل امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
دوشنبه 9 اسفند 1389  7:40 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
لاوروف: روسيه خواستار توقف سريع خشونتها در ليبي است

خبرگزاري فارس: وزير امور خارجه روسيه در سخنراني خود در نشست شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو از حكومت ليبي خواست تا هرچه سريعتر استفاده از توان نظامي در مقابل مردم غيرنظامي اين كشور را متوقف كند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «نووستي»، "سرگئي لاوروف " وزير امور خارجه روسيه امروز در سخنراني در آغاز شانزدهمين نشست شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو اعلام كرد كه كشورش از حكومت ليبي مي‌خواهد كه تا سريعا استفاده از برخوردهاي خشونت‌آميز در برخورد با مردم غيرنظامي اين كشور را متوقف كند.

لاوروف گفت: «استفاده از توان نظامي در مقابل مردم غيرنظامي در ليبي كه همچنان ادامه دارد و منجر به قرباني شدن صدها نفر از شهروندان اين كشور شده، بايد هر چه سريعتر متوقف شود. روسيه اين برخورد حكومت ليبي با تظاهرات كنندگان در اين كشور را بشدت محكوم كرده و خواستار آن است تا اين اقدامات هر چه زودتر متوقف گردد و حقوق انساني و بين المللي مردم ليبي بطور كامل رعايت شود.

به گفته وي، اعتراضات گسترده مردمي در كشورهاي خاورميانه و شمال آفريقا ناشي از مشكلاتي ده‌ها ساله، از جمله فقر، بيكاري و عدم رعايت حقوق اجتماعي و اقتصادي است كه لازم است با دقت بسيار به آنها توجه شود.

وزير خارجه روسيه همچنين تاكيد كرد كه ضروري است تا عوامل مذهبي در حل و فصل مناقشات اين منطقه بطور كامل مورد توجه قرار بگيرد.

لاوروف يادآور شد كه روسيه از ابتكارعمل‌هاي كه در رابطه با حل و فصل اوضاع منطقه از سوي شوراي حقوق بشر مطرح مي‌گردد، حمايت كامل خواهد كرد.

انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها