0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389  6:23 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با تلاش كارآگاهان دايره جنايي پليس آگاهي استان تهران و البرز؛
قاتل كارگر معتاد در ورامين دستگير شد

خبرگزاري فارس: فردي كه پس از مفقود شدن 200 هزار تومان به كارگرش مظنون شده بود و براي گرفتن اقرار او را مورد ضرب و شتم قرار داد، توسط كارآگاهان دايره جنايي پليس آگاهي استان تهران و البرز در ورامين شناسايي و دستگير شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرج به نقل از ستاد اطلاع‌رساني فرماندهي نيروي انتظامي استان تهران و البرز، در پي اطلاع از مرگ مشكوك جوان 26 ساله‌اي به نام «منصور» در روستاي موسي آباد ورامين، كارآگاهان دايره جنايي اين شهرستان جهت بررسي موضوع به محل كشف جسد اعزام شدند.
مأموران با حضور در صحنه و بررسي جسد، آثار كبودي را در كمر و زانوهاي متوفي مشاهده كردند كه با احتمال وقوع جنايت، با هماهنگي‌هاي لازم جسد جهت بررسي و تعيين علت اصلي مرگ به پزشكي قانوني منتقل شد.
با توجه به اينكه علت اصلي فوت از سوي پزشكي قانوني، خونريزي شديد مغزي و شكستگي جمجمه اعلام شد، ظن كارآگاهان به قتل عمد به يقين تبديل شد و پرونده وارد مرحله تازه‌اي شد.
با انجام تحقيقات پليسي مشخص شد مقتول چند روز قبل از حادثه در يك دامداري مشغول به كار شده و مالك آن مكان نيز از لحظه وقوع حادثه به طرز مرموزي ناپديد شده است.
مأموران دايره جنايي پليس آگاهي ورامين با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتي و شگردهاي پليسي موفق شدند مخفيگاه مالك دامداري را شناسايي و با تحت كنترل قرار دادن آن مكان، وي را در اقدامي ضربتي و غافلگيرانه دستگير كنند.
متهم دستگير شده در بازجويي‌ها ابتدا منكر قتل شده و ادعا كرد كه «منصور» اعتياد به مواد مخدر داشته و بر اثر استعمال مواد فوت كرده، ولي در ادامه با مشاهده مدارك و مستندات موجود به قتل كارگر خود اعتراف كرد.
قاتل دستگير شده در بيان انگيزه خود از قتل اذعان داشت: «منصور» كه چند روزي از آغاز فعاليتش در دامداري نمي‌گذشت به مواد مخدر، اعتياد داشت و در روز حادثه مبلغ 200 هزار تومان پول در دامداري مفقود شد و من نيز به وي مشكوك شدم كه سعي كردم به وسيله چوب و كابل از او اعتراف بگيرم، ولي وقتي مشاهده كردم او همچنان مصرانه از وجود پول اظهار بي اطلاعي مي‌كند با چوب چند ضربه به سرش وارد كردم و بلافاصله از دامداري خارج شدم و پس از ورود مجدد به محل با جسد بي جان «منصور» روبه‌رو شدم.
با اعتراف صريح متهم به قتل «منصور»، وي جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شد.
انتهاي پيام/ن30/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها