پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 6:12 PM
خبرگزاري فارس: رئيس مركز بهداشت غرب اهواز گفت: ستاد اتلاف سگهاي ولگرد در روستاهاي استان غيرفعال است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، زهرا عفراوي ظهر امروز در جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي اين شهرستان اظهار داشت: عدم فعاليت ستاد اتلاف سگهاي ولگرد در روستاهاي استان موجب شده تا سگهاي ولگرد از روستا به اهواز وارد شوند.
وي بيان داشت: بيشتر سگهاي ولگردي كه در اهواز تردد دارند از روستاها به اهواز هجوم ميآورند و اين معضل به دليل فعال نبودن ستاد اتلاف سگهاي ولگرد است.
رئيس مركز بهداشت غرب اهواز عنوان داشت: ستاد اتلاف سگ در ساير شهرهاي استان غيرفعال است و اين امر سبب ميشود تا بيشتر مشكلات معدوم كردن سگها در اهواز باشد.
عفراوي تاكيد كرد: بايد ستاد اتلاف سگ در روستاهاي استان فعال شود تا از ورود اين حيوان مزاحم به اهواز جلوگيري شود.
وي گفت: نهادها و سازمانها براي اتلاف سگهاي ولگرد بايد با يكديگر قرارداد ببندند و هرچه زودتر وارد عمل شوند.
رئيس مركز بهداشت غرب اهواز با بيان اينكه در زمينه خطرات سگهاي ولگرد بايد به مردم اطلاعرساني شود، عنوان داشت: براي جلوگيري از خطراتي كه سگهاي ولگرد براي شهروندان دارند بايد در اين زمينه اطلاعرساني گستردهاي انجام شود.
اين مقام مسئول با اشاره به وضعيت نامطلوب سرويسهاي بهداشتي در سطح شهر بيان داشت: با بررسيهايي كه در سطح شهر انجام گرفته است مشخص شد بيشتر سرويسهاي بهداشتي در شهر فاقد مواد شوينده و وضعيت نامناسبي از اين نظر هستند به ويژه به دليل نزديكي به ايام نوروز بايد سرويسهاي بهداشتي در سطح شهر ساماندهي و نظافت شوند.
عفراوي با اشاره به اينكه مردم معمولا نخالههاي ساختماني خود را حاشيه شهر و يا حتي داخل شهر رها ميكنند، خاطرنشان كرد: براي جمعآوري ضايعات ساختماني بايد فرهنگسازي انجام شود و شهرداري به طور مرتب و منظم براي جمعآوري آنها اقدام كند و حل اين مشكل به صورت يك باره و تنها با يك اقدام شهرداري ممكن نيست.
انتهاي پيام/ج20/ع