0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389  3:08 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نوه امام خميني (ره):
پدرم هيچگاه از توانايي‌هايش براي كسب موقعيت سياسي استفاده نمي‌كرد

خبرگزاري فارس: نوه امام خميني (ره) با اشاره به ويژگي‌هاي اخلاقي مرحوم بروجردي گفت: پدرم هيچگاه به دنبال اين نبود كه از توانايي‌هاي خودش براي كسب موقعيت سياسي استفاده بكند.

به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران به‌ نقل از روابط ‌عمومي آستان امام خميني (ره)، ليلي بروجردي در حاشيه مراسم تدفين مرحوم بروجردي اظهار داشت: افرادي كه با ايشان در مسائل اجتماعي همكاري كرده‌اند توانايي‌هاي ايشان را ديده‌اند و مي‌توانند در آن زمينه شهادت بدهند ولي آنچه من به عنوان فرزند از ايشان برداشت كرده‌ام و ديده‌ام، نشان مي‌داد كه ايشان واقعا متخلق به اخلاق اسلامي و مقيد به رعايت تمام عوامل و نواهي كه در اخلاق اسلامي وجود دارد، بودند. من در طول عمرم هيچ‌وقت از ايشان گناه نديدم.
فرزند مرحوم بروجردي گفت: در مورد زندگي و تربيت فرزندان نيز ايشان به جاي آنكه مانند بسياري از پدران آثارش را در مال‌اندوزي و تلاش براي جمع‌آوري ثروت براي فرزندان نشان دهند در طول زندگي بيشتر به ما عشق و محبت دادند و لحظه لحظه ما احساس مي‌كرديم كه ايشان ما را دوست دارند و روز به روز هم اين دوست داشتن بيشتر مي‌شود.
نوه حضرت امام (ره) افزود: توجهاتشان با تغيير سن ما هم فرق مي‌كرد به طور مثال اين اواخر كه ديگر سني از من گذشته و فرزند و نوه دارم از كارهاي اجتماعي من سراغ مي‌گرفتند و پرس‌وجو مي‌كردند و اگر پروژه درسي يا كاري داشتم در ارتباط با با چگونگي و موفقيت آن سراغ مي‌گرفتند.
رئيس كميسيون بانوان مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: ايشان تا اين اواخر كه من به اين سن رسيده‌ام نخستين كسي بوده است كه صبح روز تولدم به من تلفن كرده و تبريك مي‌گفت. من هميشه و هر لحظه احساس مي‌كردم كه پدرم از لحاظ توانايي شخصيتي پشتوانه من است.
فرزند مرحوم بروجردي در پايان تصريح كرد: در طول اين 30 سال انقلاب از هر قشر و گروهي و دولت‌هاي مختلف شما بپرسيد، متوجه مي‌شويد كه ايشان به دنبال اين نبود كه از توانايي‌هاي خودش براي كسب موقعيت سياسي استفاده بكند.
انتهاي پيام/آ30/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها