پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 3:08 PM
خبرگزاري فارس: نماينده رباط كريم در مجلس گفت: ملت ايران به طور قاطع نظر خود را در حوادث گوناگون اعلام كرده و امروز نوبت خواص است كه وارد ميدان شده و شفافسازي كنند.

حجت الاسلام حسن نوروزي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در كرج اظهار داشت: ولي فقيه ستون و پايگاه استوار انقلاب اسلامي است و همه آحاد ملت ايران موظف به پيروي از ايشان هستند.
وي تصريح كرد: تمام كساني كه در طول دوران مبارزات انقلاب اسلامي، دفاع مقدس و سختيهاي سه دهه جمهوري اسلامي حضور داشتهاند، بايد پشت سر رهبري حركت كنند.
اين نماينده مجلس تأكيد كرد: ملت ايران نيازي به كساني كه خود را هم عرض رهبري دانسته و معتقدند به دليل خدمات خود به انقلاب داراي جايگاه والايي هستند، ندارند.
نماينده مردم رباط كريم در مجلس شوراي اسلامي گفت: ما انقلاب كرديم كه اين گونه افراد خود را برتر از ديگران ندانند و به همين دليل مردم نميتوانند رفتارهاي اين گونه را تحمل كنند.
نوروزي با بيان اينكه خواص بايد نظر خود را به صورت شفاف درباره اطاعات از ولي امر مسلمين بيان كنند، عنوان كرد: امروز نيز همچون روزهاي صدر اسلام است و صف ياران علي بايد نسبت به خوارج و ضد انقلابها مشخص و ملموس باشد.
اين مسئول در پايان اذعان داشت: ملت ايران به طور قاطع و صريح نظر خود در اين زمينه را در حوادث گوناگون از جمله راهپيماييهاي نهم دي و بيست و دوم بهمن اعلام كرده و امروز نوبت خواص است كه وارد ميدان شده و شفافسازي كنند.
انتهاي پيام/ن20/ح