0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389  3:04 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
آقاي گل ليگ برتر فوتسال:
دليلي براي ترك گيتي‌پسند نمي‌بينم

خبرگزاري فارس: آقاي گل ليگ برتر فوتسال گفت: دليلي براي ترك تيم فوتسال گيتي‌پسند نمي‌بينم و تمام شايعات منتشره مبني بر رفتن به تيم رقيب اصفهاني را تكذيب مي‌كنم.

مسعود دانشور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: چند باشگاه ايراني پيش از ديدار ايران و برزيل با من مذاكره كردند اما هيچ دليلي براي ترك تيم فوتسال گيتي‌پسند نمي‌بينم و تمام شايعات منتشره مبني بر رفتن به تيم رقيب اصفهاني را تكذيب مي‌كنم.
وي با بيان اينكه با گيتي‌پسند قرارداد دارم، تصريح كرد: هنوز با گيتي‌پسند يك فصل ديگر قرارداد دارم و حتي اگر قرارداد هم نداشتم، علاقه‌اي به ترك گيتي پسند ندارم؛ طاهري و جنتي دلسوزترين مديران ورزشي هستند كه ديده‌ام و از اينكه در تيم آنها بازي كنم به خود افتخار مي‌كنم.
دانشور با اشاره به كسب عنوان نايب قهرماني گيتي‌پسند در ليگ برتر فوتسال افزود: فصل بعد انگيزه زيادي براي كسب عنوان قهرماني داريم و از حالا مي‌توانم اين انگيزه را در نزد كاركنان، مديران و حتي بازيكنان باشگاه مشاهده كنم.
وي تاكيد كرد: با تماشاگران خونگرمي كه گيتي‌پسند، دارد بايد قهرماني در فصل آينده به اصفهان بازگردد.
بازيكن ملي‌پوش تيم فوتسال گيتي‌پسند درباره كسب عنوان آقاي گلي ليگ نيز گفت: افتخار بزرگي نصيب من شد كه البته با كسب عنوان قهرماني شيرين‌تر هم مي‌شد، با اين وجود دوست دارم فصل آينده قهرمان ايران شويم و دوباره آقاي گل ليگ ايران باشم.
انتهاي پيام/صا30/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها