0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389  1:23 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
/اخبار اقتصادي از شمال خوزستان/
پيشرفت 75 درصدي بزرگ‌ترين مجتمع گاوميش‌داري در خوزستان

خبرگزاري فارس: پيشرفت 75 درصدي مجتمع گاوميش‌داري در اهواز، اختصاص 310ميليارد ريال براي آبياري تحت فشار و ... مهم‌ترين عناوين اخبار كوتاه اقتصادي كشاورزي امروز شمال خوزستان است.

به گزارش خبرگزاري فارس از شمال خوزستان، رئيس سازمان جهادكشاورزي استان گفت: بزرگ‌ترين مجتمع گاوميش‌داري در مسير اهواز- آبادان با پيشرفت فيزيكي 75 درصد در حال ساخت است.
سيد مجيد موسوي با اشاره به اينكه زمين‌هاي اين مجتمع به‌طور رايگان در اختيار گاوميش‌داران قرار مي‌گيرد، گفت: همچنين فضايي نيز در اين مجتمع براي سكونت كارگران و سرپرست واحدهاي گاوميش‌داري در نظر گرفته شده است.
وي افزود: تاكنون براي ساخت اين مجتمع گاوميش‌داري بالغ بر 40 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
موسوي گفت: با بهره‌برداري از اين مجتمع گاوميش‌داري، تمام گاوميش‌هاي مستقر در منطقه كوت عبدالله و كوي مشعلي اهواز به اين مكان انتقال خواهد يافت.
مجتمع گاوميش‌داري مسير اهواز- آبادان در زميني به مساحت 360 هكتار و در سه فاز در حال ساخت است.

*اختصاص 310 ميليارد ريال به آبياري تحت فشار در خوزستان
مبلغ 310 ميليارد ريال اعتبار به منظور ايجاد و راه‌اندازي سامانه‌هاي نوين آبياري در بخش كشاورزي خوزستان اختصاص يافت.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي خوزستان با اشاره به اينكه امسال 12 هزار هكتار آبياري تحت فشار در دست اجرا داريم، گفت: اين ميزان معادل كل كارهاي انجام شده در بخش آبياري تحت فشار از گذشته تاكنون است.
سيد مجيد موسوي كاهش 50 درصدي مصرف آب، افزايش عملكرد، كاهش آفات، بيماري‌ها و علف‌هاي هرز و افزايش كيفيت محصول را از جمله مزاياي استفاده از سامانه‌هاي نوين آبياري در بخش كشاورزي برشمرد و گفت: به متقاضيان استفاده از آبياري تحت فشار به ازاي هر هكتار 25 ميليون ريال يارانه داده مي‌شود.

*افزايش سطح باغات خوزستان
امسال 4 هزار هكتار به سطح باغات خوزستان افزوده مي‌شود.
رئيس جهادكشاورزي خوزستان با اشاره به اينكه تا سال 88 سطح باغات استان 60 هزار هكتار بود گفت: اين سطح در سال‌جاري به 64 هزار هكتار خواهد رسيد.
سيد مجيد موسوي مركبات، نخيلات و زيتون را از جمله محصولات كشاورزي در طرح افزايش باغات برشمرد و گفت: باغات جديد بيشتر در مناطق شيب دار و مناطق جنوبي استان احداث مي‌شود.
انتهاي پيام/خ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها