پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 1:16 PM
خبرگزاري فارس: سرپرست فرمانداري آبادان گفت: دانشآموزان توانمند و ساعي بايد مورد حمايت و توجه مسئولان قرار بگيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، حميد قناعتي صبح امروز در جشنواره افتخارآفرينان در سينما نفت آبادان اظهار داشت: آبادان داراي دانشآموزان با استعدادي است كه بايد در مسير رشد و پيشرفت هدايت شوند.
وي با بيان اينكه بايد تلاش كنيم تا طرحهاي مؤثر و مطالعه شده مهم در راستاي ايجاد انگيزه در دانشآموزان تصريح كرد: در اين زمينه همه مسئولان بايد تلاش كنند.
سرپرست فرمانداري آبادان افزود: جواناني كه هشت سال دفاع مقدس در جبههها حماسه ميآفريدند، جوانان، نوجوانان و دانشآموزان ديروز بودند كه در مقابل دشمنان ايستادگي كردند.
وي ادامه داد: ميتوان با استفاده از استعدادهاي بالقوه خدمات شاياني به جايگاه علم و تربيت در اين شهرستان ارائه داد.
قناعتي تصريح كرد: بايد برنامهريزيهاي لازم انجام شود تا از نخبگان علمي، مدالآوران و قهرمانان ورزشي و نخبگان كنكور تجليل صورت گيرد.
وي در ادامه گفت: همچنين در راستاي رفع مشكلات احتمالي دانشآموزان بايد اولياء و مسئولان آموزش و پرورش همكاري و تعامل بيش از پيش داشته باشند.
سرپرست فرمانداري آبادان اضافه كرد: مسئولان و اولياء بايد همواره با جديت تلاش كنند تا دانشآموزان بدون مشكل به درس و تحصيل خود برسند و در اين زمينه هيچ دغدغه و مشكلي نداشته باشند.
وي گفت: دانشآموزان توانمند و ساعي شهرستان بايد همواره مورد حمايت جدي مسئولان قرار بگيرند و در مسير صحيح هدايت شوند.
رئيس اداره آموزش و پرورش آبادان نيز در سخناني اظهار داشت: قدرداني و توجه به دانشآموزان توانمند، خلاق و پرتلاش شهرستان از مهمترين اهداف برگزاري اين جشنواره است.
محمد مولوي خاطرنشان كرد: با تجليل و قدرداني از زحمات دانشآموزان ميتوان در آنها انگيزه به منظور فتح قلههاي پيشرفت ايجاد كرد.
وي افزود: دانشآموزان آيندهسازان مملكت هستند و سرمايهگذاري بر روي دانشآموزان ميتواند آينده كشور و جامعه را تضمين كند.
رئيس اداره آموزش و پرورش آبادان ادامه داد: اميدواريم با همكاري اولياء بتوانيم برنامههاي خود در راستاي رشد و پيشرفت دانشآموزان را محقق كنيم.
در پايان اين جشنواره به دانشآموزان نخبه و خلاق شهرستان هدايا و لوح تقدير اعطا شد.
انتهاي پيام/خ20/ك