پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 9 اسفند 1389 12:50 PM
خبرگزاري فارس: معاون حفاظت و اراضي اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان اعلام كرد: بيش از 96 درصد از اراضي منابع ملي و طبيعي در اين استان داراي سند مالكيت ثبتي شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، جعفر مرادي حقيقي شامگاه ديروز در گفتوگو با خبرنگاران در سمنان اظهار داشت: از ابتداي سال جاري تاكنون، 150 هزار هكتار از اراضي منابع ملي و طبيعي استان سمنان داراي سند مالكيت ثبتي شده است.
وي تصريح كرد: با احتساب اسناد اخذ شده در طول دوره پنج ساله چهارم و قبل از آن، مساحت اراضي ملي و طبيعي داراي سند مالكيت دولت در استان سمنان به 8 ميليون و 550 هزار هكتار رسيد.
معاون حفاظت و اراضي اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان ادامه داد: اين اقدامات در اجراي قانون ملي شدن جنگلها و مراتع كشور و قانون حفاظت و بهرهبرداري از جنگلها و مراتع كشور انجام شده است.
مرادي حقيقي افزود: يكي از مهمترين آمارهاي مورد وثوق مراجع ذيصلاح، سند مالكيت اراضي است كه با همت و تلاش نيروهاي پرتلاش منابع طبيعي استان و همكاري كاركنان ثبت اسناد استان سمنان اين مهم صورت گرفته است.
وي يادآور شد: اميد است در ابتداي برنامه پنجم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران بتوانيم جشن انفال و پايان دوره اخذ سند مالكيت اراضي ملي و طبيعي را در استان سمنان برگزار كنيم.
* جنگلكاري در 178 هكتار از اراضي جنگلي سمنان
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان نيز در اين نشست گفت: عمليات جنگلكاري در سطح 178 هكتار از اراضي استان سمنان در حال انجام است.
سيد حسن ميرعماد اظهار داشت: براي 57 هزار و 937 هكتار از جنگلهاي هيركاني استان سمنان طرح جنگلداري تهيه شده است.
وي تصريح كرد: در سال جاري بيش از 178 هكتار از اراضي جنگلي اين استان جنگلكاري ميشود.
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان سمنان اضافه كرد: در همين راستا با توجه به طرحهاي مصوب در برنامه پنجم توسعه، جنگلكاري سالانه بيش از 500 هكتار از اراضي استان در دستور كار قرار دارد.
ميرعماد افزود: استان سمنان به دليل كمبود نزولات آسماني از سرانه فضاي سبز كمي برخوردار است و تنها مناطق مستعد جنگلكاري در مرز شمالي استان قرار دارد.
وي تصريح كرد: اين مناطق از گونههاي پهنبرگ تشكيل شده و ادامه جنگلهاي هيركاني است.
انتهاي پيام/آ10/ب