پاسخ به:اخبار اجتماعی امروز
یک شنبه 8 اسفند 1389 6:19 PM
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تبليغات اسلامي از آمادگي همكاري اين سازمان با اوقاف براي ترويج فرهنگ وقف خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حجتالاسلام سيد مهدي خاموشي با اشاره به اين كه وقف معامله با خداست اظهار داشت: وقف در اصل حبس و حفظ عين و عرصه و آزاد كردن منفعت آن براي اهداف بلند و جهات مشخص است و اصولا كسي كه وقف ميكند توليت آن با ولي امر مسلمين و يا نمايندگاني كه تعيين ميكند، است.
وي ادامه داد: وقف معمولا در تبرئات و امور خيريه به كار ميرود و خوشبختانه تاريخ مردم ايران در امر وقف خيلي روشن است و زبان گويايي دارد كه در طول تاريخ در سايه ايمان و نگاه ديني خود به امر وقف اهتمام داشتند.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي با بيان اينكه اخيرا سازمان اوقاف و امور خيريه براي احياي اين تفكر و اقبال مردم به امر وقف تلاش مناسبي دارد و اسناد خوبي تنظيم كرده است، تصريح كرد: اميدوارم اين سازمان در زمينه ترويج و تبليغ فرهنگ وقف نيز بيش از پيش موفق شود تا بتواند با همكاري ساير نهادها و دستگاهها اين فرهنگ را نهادينه كند.
حجتالاسلام خاموشي با اعلام آمادگي همكاري سازمان تبليغات اسلامي براي نهادينه شدن فرهنگ وقف با سازمان اوقاف گفت: اگر سازمان اوقاف براي رهتوشه تبليغ امري را ضروري بداند و به ما اعلام كند ما آن را در شبكه تبليغ جاري و ساري ميكنيم و مبلغان سازمان تبليغات آماده همكاري با اوقاف در ترويج و تلبيغ اين حكم الهي، سنت نبوي و ائمه(ع) هستند.
انتهاي پيام/