پاسخ به:اخبار اجتماعی امروز
یک شنبه 8 اسفند 1389 6:19 PM
خبرگزاري فارس: كميته بينالمللي صليب سرخ براي پاسخ به نيازهاي قربانيانِ ناآراميهاي ليبي مبلغ اوليه 6 ميليون فرانك سويس (6 ميليون و 400 هزار دلار آمريكا معادل 4 ميليون و 700هزار يورو) را به صورت اضطراري از جمعيتهاي جهان درخواست كرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، هدف از درخواست كميته بينالمللي صليب سرخ از جمعيتهاي جهان تهيه كمكهاي اضطراري براي تجهيزات پزشكي و جراحي جهت زخميهاي است كه از ليبي به كشورهاي همسايه مثل تونس و مصر گريختهاند.
كميته بينالمللي صليب سرخ با همكاري جمعيتهاي هلالاحمر تونس و مصر به مردم و اتباع خارجيِ گرفتار در منطقه كه تلاش ميكنند با خانوادههايشان تماس برقرار كنند، خدمات ارائه ميدهد.
دومينيك استيلهارت، معاون عملياتي كميته بينالمللي صليب سرخ در اين راستا اظهار داشت: گزارشهاي دريافتي از ليبي نشان ميدهد كه وضعيت بشردوستانه ساعت به ساعت وخيمتر ميشود و ما در مورد آمار فزاينده افرادي كه در جستجوي مكاني امن، مجبور به ترك خانه و عبور از مرز ميشوند، بهشدت نگران هستيم.
وي همچنين در مورد اخبار دريافتي از بيمارستانها و درمانگاههاي ليبي كه با خيل عظيمي از مجروحان رو به رو هستند، اظهار نگراني كرد و ادامه داد: در واكنش به اين شرايطِ روبهوخامت، قرار است جمعه شب دو هواپيماي كميته بينالمللي صليب سرخ حاوي اقلام پزشكي، ژنو را به مقصد قاهره و تونس ترك كنند كميته بينالمللي صليب سرخ قصد دارد در كوتاهترين زمان اين اقلام را از راه زميني به ليبي منتقل كند.
در همين حال، 2 تيم خدمات اورژانس متشكل از پرسنل درماني كميته بينالمللي صليب سرخ و جمعيتهاي صليب سرخ نروژ و فنلاند، در مصر و تونس در انتظارند تا به محض دريافت مجوز مقامات به ليبي وارد شوند هر تيم متشكل از دو جراح، 2 پرستار، يك متخصص بيهوشي و ساير متخصصان خدمات بشردوستانه هستند اين افراد در مداواي مجروحان به پرسنل درماني ليبي كمك ميكنند جمعيت هلالاحمر ليبي منابع خوني بيمارستانهاي اين كشور را تأمين و شرايط را ارزيابي و راه را براي كميته بينالمللي صليب سرخ هموار ميكند تا بتوان به افراد نيازمند دسترسي يافت.
انتهاي پيام/ش