پاسخ به:اخبار اجتماعی امروز
یک شنبه 8 اسفند 1389 6:13 PM
خبرگزاري فارس: رئيس كميته محيط زيست شوراي شهر تهران از تدوين برنامه جامع واحدهاي صنعتي وآلاينده شهر تهران در كميته محيط زيست شوراي شهر تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از شوراي شهر تهران، معصومه ابتكار در جريان بازديدهاي دوره اي خود از مناطق شهرداري به همراه كارشناسان اين كميته از منطقه 21 شهرداري پس از شنيدن گزارشات شوراياران درخصوص مسائل و مشكلات زيست محيطي منطقه گفت: هر چه از عمر شوراياري ها مي گذرد نگاه آنها به مسائل و مشكلات موشكافانه و تخصصي تر مي شود.
وي افزود: جاي اميدواري است كه شوراياران بتوانند هم در بحث برنامه ريزي و سياست گذاري و هم در بحث جلب مشاركتهاي مردمي و رصد و نظارت بر موضوعات، بازوي توانمند شوراي شهر و مديريت شهري باشند.
به گفته ابتكار، در بحث هاي زيست محيطي نياز به پشتوانه اطلاعاتي جامع و علم و دانش روز است كه اگر اين اطلاعات جامع از طرف مردم و شوراياران باشد مي توان كمك فراوان به مديريت شهري در جهت رفع معضلات موجود كرد.
وي تصريح كرد: با توجه به صنعتي بودن بافت اين منطقه، ساماندهي صنايع و كاهش آلاينده هاي ناشي از آن را از طريق پيگيري هاي كار گروه محيط زيست شوراي اسلامي شهرتهران با همكاري شركت ساماندهي صنايع و مشاغل شهرداري تهران و شهرداري منطقه 21 و اداره محيط زيست شهر تهران دانست.
رئيس كميته محيط زيست شوراي شهر تهران افزود: اكنون با توجه به سيستم هاي تصفيه و تكنولوژي هاي روز به راحتي مي توان اين معضلات را حل كرد. اين گونه رفتارهاي ناشي از بي قانوني ، غير قابل قبول از لحاظ اخلاق ، دين و قانون است.
ابتكار اظهار داشت: با پيگيري و فشاري كه از طرف مردم و شوراياري ها وجود دارد و همكاري و تعامل مديريت شهري و استفاده از ابزارهاي قانون مي توان اين معضلات را حل كرد.
در ادامه رئيس كميته محيط زيست شوراي شهر تهران پيشنهاد تشكيل يك كارگروه دائم متشكل از كميته محيط زيست شوراي شهر تهران ، شهرداري منطقه، دبير شوراياري منطقه ، نمايند شركت ساماندهي مشاغل و اداره محيط زيست شهر تهران را داد تا آنها با يك برنامه زماني در مدت 3 تا 6 ماه با تك تك واحدهاي صنعتي وارد مذاكره شوند ومسائل را تا حصول نتيجه پيگيري كنند.
اين عضو شوراي شهر تهران همچنين از تدوين برنامه جامع واحدهاي صنعتي وآلاينده شهر تهران در كميته محيط زيست شوراي شهر تهران خبر داد و افزود: كه اين برنامه تكليف واحدهاي صنعتي شهر تهران را مشخص كرده است كه چه واحدهاي مي توانند درشهر فعاليت كنند و چه واحدهاي صنعتي حتي با اصلاحات فني و زيست محيطي قادر به فعاليت در شهر نيستند و بايد از شهر خارج شوند.
وي در ادامه همچنين از جديدترين مصوبه كميته محيط زيست كه در جلسه آتي شوراي اسلامي شهر تهران بررسي خواهد شد خبر داد و افزود: اين مصوبه درخصوص بحث پايش و ممنوعيت واردات و مصرف محصولات آزبستي است، چرا كه ميزان آزبست خيلي بالاتر از حد استاندارد است و منشاء توليد آن نيز لنت ترمزهاي غير استاندارد است كه از چين وارد ميشود.
انتهاي پيام/گ