پاسخ به:اخبار اجتماعی امروز
یک شنبه 8 اسفند 1389 6:07 PM
خبرگزاري فارس: مشاور رئيس جمهوري گفت: رصد تاريخ پرافتخار ايران زمينهاي براي شكوفايي آينده و محكم قدم گذاشتن در مسير پيشرفت است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس، (توانا) اسفنديار رحيم مشائي در مراسم اختتاميه جشنواره شمسالعماره كه در مجموعه كاخ گلستان برگزار شد اظهار داشت: نگاه به تاريخ براي ماندن در تاريخ نيست اگر هدف از نگاه به تاريخ بازگشت به گذشته و ماندن در تاريخ باشد اين براي ملتها مضر است.
وي افزود: نگاه به داشتههاي تاريخي به منظور بهرهبرداري، تعيين مسير و روشنگري آينده است؛ وقتي داشتههاي تاريخي يك ملت بزرگ و الهامبخش است اين از حد يك بهرهبرداري ساده فراتر رفته و به عنوان يك ضرورت عيني مد نظر خواهد بود.
مشائي با بيان اينكه ملت ايران بايد به گذشته خود نگاه كنند عنوان كرد: تاريخ ملت ايران متحد و يكپارچه است از نخستين روزي كه انسان در اين سرزمين زندگي كرد با تلاش خود پايداري و استواري را رقم زد و توانست در طول تاريخ به دستاوردهاي بزرگي برسد.
مشاور رئيس جمهوري ادامه داد: ما در تاريخ ريشههايمان را جستجو ميكنيم و به آن نگاه ميكنيم تا متوجه شويم به چه ميزان استوار هستيم و بزرگداشت شعائر تاريخي ملت ايران از اين جهت اهميت دارد كه ما را در انجام كارهاي بزرگتر كمك ميكند.
به گزارش توانا در آيين اختتاميه نخستين جشنواره شمسالعماره از بازيگران پيشكسوت همچون ژاله علو، جمشيد مشايخي، محمدعلي كشاورز، محمد مطيع، ايرج راد و ضياءالدين دري كارگردان مجموعه كيف انگليسي و كلاه پهلوي، محمدعلي نجفي كارگردان سريال سربداران، حسين كياني كارگردان تئاتر و ورزي كارگردان تبريز در مهر تقدير شد.
تعداد قابل توجهي از اين بازيگران و كارگردانها در مراسم تقدير حضور نداشتند. ژاله علو، جمشيد مشايخي، ايرج راد، محمدعلي نجفي و حسين كياني بازيگران و كارگردانهايي بودند كه در مراسم تقدير حضور نداشتند.
به گزارش توانا محمدعلي كشاورز در هنگام تقدير با حضور در پشت تريبون خواستار تقدير از علي حاتمي شد كه براي ساخت فيلمهاي تاريخي تلاش بسياري كرد.
انتهاي پيام/ش