پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
شنبه 7 اسفند 1389 12:24 PM
خبرگزاري فارس: بر اساس نتايج تازهترين نظرسنجي صورت گرفته در آستانه سفر غير رسمي رئيسجمهور فرانسه به تركيه، 53 درصد فرانسويان با عضويت تركيه در اتحاديه اروپا مخالفند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، نتايج نظرسنجي مؤسسه "TNS-Sofres " كه روز گذشته در آستانه سفر "نيكلا ساركوزي " رئيسجمهور فرانسه در اين كشور انجام شد، نشان ميدهد 53 درصد فرانسويان با عضويت تركيه در اتحاديه اروپا مخالفند.
بر اساس اين نظرسنجي، 21 درصد از پرسششوندگان فرانسوي در اين نظرسنجي اعلام كردند كه نسبتا با عضويت اين كشور در اتحادبه اروپا مخالفند و 32 درصد نيز مخالفت كامل و قاطع خود را با اين الحاق اعلام كردند.
طبق بررسيهاي صورت گرفتهدر اين نظرسنجي، 71 درصد از طرفداران حزب حاكم جنبش براي اتحاد مردمي، 87 درصد از طرفداران حزب جبهه ملي و 68 درصد از طرفداران حزب ميانه مودم از مخالفان شديد الحاق تركيه در اتحاديه اروپا هستند.
اين در حالي است كه طبق همين نظرسنجي، 29 درصد از پرسششوندگان در اين نظرسنجي اعلام كردند كه با عضويت تركيه در اتحايده اروپا نبسبتا موافقند و 6 درصد نيز موافقت كامل خود را با اين الحاق اعلام كردند.
فرانسه به عنوان يكي از مخالفان عضويت تركيه در اتحاديه اروپا، اختلافات فرهنگي، مذهبي و اوضاع جغرافيايي تركيه در ارتباط با اروپا، فقدان دموكراسي در اين كشور، تعدد شمار كشورهاي عضو اتحاديه اروپا و رويكرد تركيه در قبال مسائل بينالمللي را از دلايل مخالفت خود با اين الحاق عنوان ميكند.
آنكارا هماكنون براي عضويت در اتحاديه اروپا با مانعتراشيهاي آلمان و فرانسه مواجه شده است و اين دو كشور پيشنهاد كردهاند كه تركيه به جاي عضويت كامل در اتحاديه اروپا "همكاري ويژهاي " را با اين اتحاديه انجام دهد كه با مخالفت كامل تركيه مواجه شده است.
درخواست رسمي تركيه براي پيوستن به اتحاديه اروپا در 14 آوريل 1987 ارائه شد و تركيه از 12 دسامبر 1999 به طور رسمي به عنوان كانديداي عضويت در اتحاديه شناخته شد.
انتهاي پيام/FR/ص