پاسخ به:اخبار فرهنگي امروز
جمعه 6 اسفند 1389 5:32 PM
خبرگزاري فارس: كنسرت گروه «آواي مهرباني» به سرپرستي سهيلا پورگرامي، ويژه بانوان در تالار وحدت برگزار ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي و امور بينالملل رودكي، گروه «آواي مهرباني» كه اين بار كنسرتي متفاوت نسبت به كارهاي قبلي تجربه ميكند، برنامه خود را با حضور 40 دفنواز به سرپرستي عسل ملكزاده و در دستگاه مقامي همراه با حركات نمايشي روي صحنه ميبرد.
همچنين اجراي حركات آييني - سنتي همچون حركات زاد جنوبي توسط صبا ضامني، بيتا افشارمقدم و نيكناز ميرقلمي از ديگر برنامههايي است كه در بخش اول اين كنسرت اجرا ميشود، اين در حالي است كه در بخش دوم اين برنامه تصانيف خراساني «آشتياني»، «ثمرگل» و «آواز شور و امان» در دستگاه شور اجرا ميشود و نوازندگاني چون مينو قاسمپور (قانون)، نيوشا بريماني (كمانچه)، سوگل ضامني (تار)، نازنين پورثاني (تنبك)، عسل اماميان (دف) و غزل مهدوي (پيانو)، اين گروه را در اجراي اين كنسرت ياري ميدهند.
اجراي رقص چوب با آهنگسازي بيژن كامكار پايان بخش اين برنامه خواهد بود كه در اين قسمت تمامي گروهها همچون دف نوازان، گروه اجراي حركات آييني سنتي و... به هم ملحق ميشوند.
كنسرت متفاوت گروه «آواي مهرباني» به سرپرستي سهيلات پورگرامي 9 اسفند (ساعت 17) ويژه بانوان در تالار وحدت برگزار ميشود.
انتهاي پيام/ا