0

اخبار سیاسی امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار سیاسی امروز
جمعه 6 اسفند 1389  5:24 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
بخش دوم/وزير اطلاعات در برنامه «ديروز، امروز، فردا»:
پس از پالايش اسناد موجود ضربه‌هاي بعدي به فتنه‌ زده خواهد شد

خبرگزاري فارس: وزير اطلاعات با تأكيد بر اينكه بخش قابل توجهي از اطلاعات مربوط به جريان فتنه در اختيار وزارت اطلاعات قرار دارد كه در حال پالايش است، گفت: پس از اين مرحله ضربه‌هاي بعدي به فتنه‌ زده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس«توانا»، حجت‌الاسلام‌والمسلمين حيدر‌ مصلحي، وزير اطلاعات ديشب با حضور در برنامه "ديروز، امروز، فردا " در خصوص ماهيت حوادث 25 بهمن اظهارداشت: قضاياي 25 بهمن ادامه فتنه است با اين تفاوت كه داراي يك نقطه عطفي است و آن مشي مقام معظم رهبري در مقابله با فتنه بود كه بسيار مدبرانه و به صورت دفع حداقلي و جذب حداكثري به نتيجه رسيد؛ در حالي كه استكبار براي بهره‌برداري از 25 بهمن تمام سرمايه‌گذاري خود را در اين زمينه انجام داد و فتنه‌گران براي اهداف پليد خود با آنها همراهي كامل داشتند.

وي با بيان اينكه ريزش بدنه فتنه در 25 بهمن كاملا قابل توجه است، گفت: آنچه براي فتنه باقي ماند افراد ضدانقلاب و عده‌اي فريب خورده بود كه احساس مي‌كردند سران فتنه با آنها صادق هستند اما پس از اين حوادث خط خود را از فتنه‌گران جدا كردند لذا نقطه عطف 25 بهمن اين بود كه آنچه در اين روز با تمام سرمايه‌گذاري استكبار، سران فتنه و تقسيم كار آنها صورت گرفت، به افتضاح بزرگ انجاميد.

*برنامه‌ شبكه‌هاي ماهواره‌اي در انعكاس 25 بهمن دستكاري شده فيلم‌هاي قبلي بود

وزير اطلاعات بيان داشت: برنامه‌هاي شبكه ماهواره‌اي براي انعكاس 25 بهمن در واقع دستكاري شده فيلم‌هاي قبلي بود كه به جمعيت عادي مردم در ايام عيد مربوط است؛ لذا افراد بسيار اندكي كه 25 بهمن به خيابان آمدند منافقين، سلطنت‌طلبان و مجموعه ضد انقلاب هستند كه از ابتداي انقلاب اسلامي با آن درگيري داشتند.

وي با تاكيد بر اينكه به رغم ادعاهاي فتنه‌گران و سرمايه‌گذاري استكبار جمعيت بسيار اندكي در 25 بهمن در خيابان حضور يافت، گفت: جريان فتنه از شدت كم بودن جمعيت حاضر نتوانست بر روي آن سرمايه‌گذاري كند.

حجت‌الاسلام مصلحي اضافه كرد: پس از حوادث 25 بهمن برخي از خواص متوجه شدند قضايا مربوط به درگيري انقلاب و ضدانقلاب است هرچند بعضي از آنها هنوز متوجه اين مسئله نيستند و دچار سقوط شده‌اند كه به راحتي برنخواهند گشت.

*عدم استقبال از 25 بهمن نتيجه سياست دفع حداقلي و جذب حداكثري نظام است

وي به نتيجه دادن مسيري كه نظام براي دفع حداقلي و جذب حداكثري طي كرده اشاره كرد و افزود: فتنه‌گران از حوادث 25 بهمن هيچ نوع بهره‌برداري نكردند در حالي كه ما نسبت به ميزان زياد سرمايه‌گذاري آنها و فعاليت شبكه‌هاي مجازي و اجتماعي‌شان آگاهي داريم.

وزير اطلاعات با بيان اينكه نكته قابل توجه جمعيت 25 بهمن حضور مردم عادي است كه براي خريد به خيابان آمده بودند، افزود: نقطه عطف حادثه 25 بهمن حضور ضدانقلاب در عرصه است كه بر روي آن تاكيد بسياري وجود دارد.

حجت‌الاسلام مصلحي با تاكيد بر اينكه وقتي موضوع ضدانقلاب مطرح مي‌شود نفاق به صورت جدي به ميدان مي‌آيد، يادآور شد: اگر ما در اين روز شهيد داشتيم اين شهيد به دست جريان نفاق به شهادت رسيده است.

*فرد دستگير شده از مجموعه نفاق بوده و مامور منافقين است

وي گفت: خبر جديدي كه مربوط به حوادث 25 بهمن است فرد دستگير شده از مجموعه نفاق بوده و براي ماموريت خود براي به شهادت رساندن افرادي اسلحه داشته است و نوع گلوله اين فرد مشخص شده است.

وزير اطلاعات افزود: وي براي اقداماتي كه انجام داده از سوي منافقين مأموريت داشته و افرادي را به شهادت رسانده است.

حجت الاسلام مصلحي با اشاره به اينكه حتي گلوله‌اي كه وي شليك كرده مشخص شده، خاطرنشان كرد: منافقان سعي داشتند وي را از كشور خارج كنند اما توسط ماموران وزارت اطلاعات دستگير شد و در حال حاضر اطلاعات بسيار مناسبي را در اختيار مأموران وزارت اطلاعات قرار داده است.

وزير اطلاعات تاكيد كرد: با دستگير شدن اين فرد در 2 روز گذشته وي اطلاعات خوبي در خصوص همراهي نفاق با جريان فتنه به وزارت اطلاعات داده است كه مشخص مي‌شود آنها با تمام سرمايه‌گذاري‌هاي خود نتوانسته‌اند در 25 بهمن چيزي به دست آورند.

مصلحي ادامه داد: يكي از اقدامات قابل توجهي كه سرويس‌هاي خارجي در بحث فتنه دنبال مي‌كردند و ضربه سنگيني در اين زمينه خوردند استفاده آنها از شبكه مجازي و ايجاد شبكه‌هاي اجتماعي بود؛ چراكه آنها با اقدامات قابل توجه وزارت اطلاعات شناسايي شده و بحث عمده آن هدايت شد.

وي با بيان اينكه بسياري از افراد فريب‌خورده كه نمي‌دانستند چه اتفاقي در حال جريان است در شبكه‌هاي اجتماعي به وجود آمده بودند تا از آنها در عرصه‌هاي مختلف استفاده شود، اظهار داشت: جريان فتنه در 25 بهمن و وجود سرمايه‌گذاري سنگين در فضاي مجازي نتوانست شبكه‌هاي اجتماعي خود را به ميدان بياورد؛ چراكه آنها به هم ريخته بوده و با فتنه همراهي نداشتند.

وزير اطلاعات يادآور شد: افراد ضد انقلاب، بهايي، سلطنت‌طلب و منافقي كه در 25 بهمن به خيابان آمدند شبكه محسوب نمي‌شوند و اين امر با دستگيري ليدرهاي اين جريانات نيز مشخص شد كه آنها در مسير فتنه دچار ضربه سنگين شده و وضعيت بسيار به هم ريخته‌اي دارند.

*برخي اسناد هدايت جريان فتنه كشف شده است

وي در خصوص اقدامات وزارت اطلاعات براي كشف پيچيدگي‌هاي جريان فتنه تصريح كرد: مركزي كه فتنه را هدايت مي‌كرد داراي پيچيدگي‌هاي قابل توجه است اما بخش‌هايي از آن مثل برخي اسناد كه در اختيار عموم مردم براي بهر‌ه‌برداري قرار خواهد گرفت، كشف شده است.

حجت‌الاسلام مصلحي تاكيد كرد: ما به 20 درصد پيچيدگي‌هايي كه مقام معظم رهبري در خصوص فتنه فرمودند دست پيدا كرديم چرا كه در بحث سرويس‌هاي خارجي افراد مختلفي كه با فتنه مرتبط بودند و سرمايه‌گذاري آنها پيچيدگي‌هايي وجود دارد لذا كشف بخش‌هاي ديگر جريان فتنه نيازمند زمان و كار اطلاعاتي است.

وي با بيان اينكه اسنادي كه در رابطه با فتنه به دست آمده و فعاليت‌هاي آنها در شبكه مجازي نيازمند كار اطلاعاتي عميقي است، افزود: ما در حال حاضر اطلاعات، اسناد و اخبار قابل توجهي در اختيار داريم كه پالايش و به بهره‌برداري رساندن آنها به صورت جزوه، كتاب و اسناد براي در اختيار مردم قرار دادن نياز به زمان بيشتري دارد.

*فرد ديگري از عوامل سيا دستگير شده است

حجت‌الاسلام مصلحي در ادامه گفت: همچنين در حوادث 25 بهمن فرد ديگري از سوي ماموران وزارت اطلاعات دستگير شد كه مرتبط با سازمان جاسوسي آمريكا (سيا) بوده است.

وزير اطلاعات بيان داشت: اطلاعاتي از صحنه‌هاي اغتشاشات را با توجه به افرادي كه به كار گمارده بود، دريافت و به سازمان سيا ارائه مي‌كرد.

حجت‌الاسلام مصلحي خاطرنشان كرد: از مدتي پيش اين فرد توسط مأموران وزارت اطلاعات مورد رصد اطلاعاتي قرار گرفته بود و در روز 25 بهمن در صحنه حوادث دستگير شد.

وي خاطرنشان كرد: اين فرد ايراني است و تحت تأثير سازمان سيا با اين سازمان همكاري داشته است.

وزير اطلاعات ادامه داد: يكي از اقدامات قابل توجهي كه سرويس‌ها در بحث فتنه دنبال مي‌كردند و ضربه سنگيني در اين زمينه خوردند، استفاده آنها از شبكه‌ مجازي و ايجاد شبكه‌هاي اجتماعي بود؛‌ اين شبكه‌ها، با اقدامات قابل توجهي كه وزارت اطلاعات انجام داد مورد شناسايي قرار گرفت و بخش عمده آنها هدايت شد.

وزير اطلاعات در ادامه با اشاره به محاكمه موسوي و كروبي به عنوان «سران ضد انقلاب» اظهار داشت: بحث سران فتنه و افرادي كه در اين مسئله نقش داشتند با تدبير و مديريت حكيمانه‌اي بايد پيش ‌رود و از اين رو دستگاه قضايي پس از خواسته‌هاي مردم اقداماتي براي تشكيل پرونده، جمع آوري اسناد و اطلاعات آنها انجام داده است.

وي در خصوص افرادي كه به صورت اشتباه در حوادث دستگير شده‌اند،‌ عنوان كرد: مجموعه‌هايي كه وظيفه غربال‌گري افراد در حوادث را دارند در آمادگي بسيار مطلوبي به سر مي‌برند هر چند دستگير‌هاي‌ وزارت اطلاعات هدفمند و هوشمندانه بوده و ممكن است نيرو‌ي انتظامي فرد بي‌گناهي را دستگير كرده باشد اما با آمادگي عالي وزارت اطلاعات و نيرو‌ي انتظامي اين مسئله در سطح صفر است.

وزير اطلاعات افزود: اگر كسي اشتباه دستگير شود در مراحل اوليه بازداشت به صورت فوري آزاد مي‌شود لذا دستگيري اينگونه افراد از چند ساعت بيشتر نخواهد بود.

وي با اشاره به تحولات اخير منطقه‌، بيان داشت: توان استكبار در طول يكسال گذشته در مقابله با جمهوري اسلامي به عنوان «ام القراي جهان اسلام» دچار فرسودگي شده است چرا كه آنها درگيري بسيار سنگيني را با ايران داشتند و نمونه آن اظهارات اوباما در كنگره، وزارت امور خارجه آمريكا و انگليس و سرمايه‌گذاري آنها در فضاهاي مجازي است.

حجت‌الاسلام مصلحي با تأكيد بر اينكه درگيري‌ با استكبار در سال گذشته به صورت نفس‌گيري بود، ادامه داد: آنها ضربه‌هاي سنگين و قابل توجهي از ايران دريافت كردند و جمهوري اسلامي در مقابله با فتنه سربلند بيرون آمد و موفقيت ما ريزش شديد در بدنه فتنه‌گران بود.

وي اظهار داشت: استكبار به دليل درگيري با جمهوري اسلامي در موضوع فتنه نسبت به كشورهاي منطقه بي توجه شد و خيزش آنها شكل گرفت هر چند اين امر بايد زودتر ايجاد مي‌شد و تاخير آنها به دليل اين است كه برخي افراد از ايده، ‌معماري و طراحي امام(ره) در انقلاب اسلامي فاصله گرفته و نسبت به آن بي‌توجه شدند.

وزير اطلاعات با تأكيد بر اينكه با روي‌‌آوردن دولت‌ها به افكار و ايده‌هاي امام(ره) هجمه‌هاي استكبار سنگين مي‌شود، ‌خاطر نشان كرد: دولت نهم و دهم با تدبير قابل توجه مقام معظم رهبري شكل گرفت و شعارهاي مهم رئيس جمهوري در بحث عدالت خواهي و استكبار ستيزي از ايده‌هاي امام(ره) نشات گرفته بود از اين رو كشورهاي منطقه احيا شدند و تمام اين موضوعات مبتني بر اطلاعات موثق است.

وي يادآور شد: برخي كشورهاي منطقه از اينكه رها بوده‌اند، گله‌مند هستند و مي‌گويند ما به دليل حمايت از ايده‌ها و افكار امام خميني(ره) ضربه‌هاي سنگين خورديم از اين رو وقتي شعارهاي امام راحل مبني بر عدالت خواهي در جهان مطرح مي‌شود، بيداري اسلامي شكل گرفته و اتحاد مسلمانان ايجاد مي‌شود.

حجت‌الاسلام مصلحي با اشاره به وضعيت جريان استكبار، تأكيد كرد: جبهه استكبار در حال حاضر در موضوعات اقتصادي دچار چالش‌هاي جدي است لذا خيزش‌هايي كه در دنياي اسلام شكل گرفته قطعا در كشورهاي اروپايي و آمريكايي نيز ايجاد خواهد شد و اين مسئله مبتني بر اطلاعات موجود است.

وي ادامه داد: پس از فرسودگي استكبار خيزش اسلامي شكل گرفت و آنها اكنون نيز دچار سردرگمي از ضربه‌اي هستند كه به آنها وارد شد و اين مسئله هر روز تشديد مي‌شود.

وزير اطلاعات تصريح كرد: استكبار در تلاش است جمهوري اسلامي را به عنوان كشوري ناراضي مطرح كند از اين رو در 25 بهمن در صدد بهره‌برداري بودند اما با ديدن خيزش مردم در 22بهمن و نماز جمعه پس از حوادث 25بهمن ديگر نمي‌تواند كاري انجام دهد.

وي عنوان كرد: شبكه‌هاي رسانه‌اي استكبار سرمايه‌گذاري بسياري براي تبديل 25بهمن به موج نارضايتي انجام دادند اما اين تلاش مذبوحانه به نتيجه نرسيد و طبق اطلاعاتي كه از مجموعه آنها داريم، آنها گفتند وزن لازم براي رسيدن به اهداف‌مان وجود ندارد.

حجت‌الاسلام مصلحي با اشاره به فرسودگي سيستم‌اطلاعاتي استكبار و به تبع آن ايجاد موج خيزش‌هاي اسلامي خاورميانه، ‌خاطرنشان كرد: ممكن است برخي افراد مدعي باشند خيزش‌هاي منطقه‌ طراحي استكبار است اما نكته مهم تحولات اخير خاورميانه اين است كه طبق فرمايشات مقام معظم رهبري بدنه مردمي و دين‌دار اين كشورها به ميدان آمده‌اند و آنچه آنها را در صحنه نگه داشته اعتقادات ديني آنها است از اين رو موج بيداري منطقه قابل بهره‌برداري است.

وي تصريح كرد: استكبار با فرافكني در صدد منتقل نشدن وضعيت نامطلوب خود در مباحث اقتصادي به بيرون است چرا كه اين مسئله پايه‌هاي استكبار را لرزان كرده است.

*هدف آمريكا از راه اندازي سايت‌ويكي‌ليكس فرافكني براي اقدامات بعدي است

حجت‌الاسلام مصلحي با اشاره به سايت‌ويكي‌ليكس، عنوان كرد: اسناد اين سايت مخلوطي از واقعيت و غير واقعيت بوده و بسياري از اسناد آن ساختگي و مجعول است و اين نكته را سرويس‌هاي اطلاعاتي وقتي بر روي اسناد ويكي‌ليكس تأمل مي‌كنند، به خوبي متوجه مي‌شوند.

وي ادامه داد: وزارت اطلاعات اسناد فراواني از مجموعه دولت آمريكا وسرويس‌هاي اطلاعاتي آنها دارد كه نشان مي‌دهد بخشي از اطلاعات ويكي‌ليكس جعلي است اما در عين حال كار اطلاعاتي برروي آن ادامه دارد.

وزير اطلاعات با تأكيد بر اينكه هدف آمريكا از راه اندازي سايت‌ويكي‌ليكس فرافكني براي اقدامات بعدي آنها است،‌ گفت: رئيس جمهور در اين زمينه با هوشمندي كامل به جعلي بودن اين اسناد اشاره داشته است.

وي درخصوص آمادگي‌هاي وزارت اطلاعات براي مقابله با فتنه‌هاي آينده، تصريح كرد: با توجه به مركز هدايت‌گر و ايجاد كننده فتنه‌ها، يكي از موضوعات جدي در اين زمينه جنگ اطلاعاتي است و آنچه دراين زمينه اهميت دارد بر آيند كار است.

*پس از پالايش اسناد موجود ضربه‌هاي بعدي به فتنه‌ زده خواهد شد

حجت‌الاسلام مصلحي با تأكيد بر اينكه بخش قابل توجهي از اطلاعات مربوط به جريان فتنه در اختيار وزارت اطلاعات قرار دارد كه در حال پالايش است، گفت: پس از اين مرحله ضربه‌هاي بعدي به فتنه‌ زده خواهد شد.

وي افزود: تا زماني كه از ايده‌هاي اسلام ناب، شعارها و معماري امام (ره) و مقام معظم رهبري تبعيت كنيم، ‌فتنه‌ها عليه ما ادامه خواهد داشت.

وزير اطلاعات بيان داشت: به تناسب فاصله‌اي كه از اسلام و ولايت فقيه گرفته شود فتنه آغاز شكل مي‌گيرد هرچند مردم ايران اسلامي بسيار هوشمند هستند همانطور كه در 9دي و 22بهمن با بصيرت در صحنه حضور يافتند.

وي با تأكيد بر اينكه تشخيص حق از باطل در فتنه ساده نيست، اظهار داشت: ويژگي فتنه غبارآلودگي و ظلمت است از اين رو كسي در اين شرايط مي‌تواند با آن مقابله كند كه داراي تقوا و بصيرت باشد همانطور كه مردم ايران در سايه ولايت از اين ويژگي برخوردار هستند.

حجت‌الاسلام مصلحي در خاتمه ياد آور شد: در مقابل اقدامات ارزشمند اجتماعي، سياسي و سياست خارجي كه در حال انجام است، فتنه‌هايي طراحي مي‌شود و اين جريان در واقع حلقه‌هاي به هم پيوسته و مكملي هستند كه تنها راه خنثي كننده آن بصيرت و توجه به اسلام ناب است.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها