0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389  4:47 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امام جمعه اراك:
امروز دنياي اسلام نيازمند تعامل سازنده است

خبرگزاري فارس: امام جمعه اراك گفت: امروز دنياي اسلام بيش از هر زمان ديگري به تعامل سازنده نيازمند است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، آيت‌الله قربانعلي‌ دري‌ نجف‌آبادي در آيين عبادي سياسي نماز جمعه امروز اراك اظهار داشت: مسائل دنياي اسلام به دو بخش داخلي و خارجي تقسيم مي‌شود كه در مسائل داخلي جلوگيري از تفرقه از همه چيز ضروري‌تر و واجب‌تر است.
وي تصريح كرد: در حال حاضر 60 كشور دنياي اسلام هستند كه وجود تعامل در اين كشورها از همه چيز افضل‌تر است.
خطيب جمعه اراك بيان كرد: وجود تفرقه در اسلام از همه چيز بدتر است و كشورهاي اسلامي نبايد اجازه دهند دشمنان اسلام با ايجاد تفرقه در بين آنها به اهداف خود برسند.
دري نجف‌آبادي ادامه داد: در خارج از دنياي اسلام نيز يك مثلث سه ضلعي است كه رأس آن آمريكاي جنايتكار قرار دارد و انگليس و صهيونيست نيز ديگر اضلاع اين مثلث را تشكيل مي‌دهند.
وي گفت: آمريكا خطر بزرگي براي دنيا اسلام است، در گذشته انگلستان خطرناك‌ترين كشور براي دنيا اسلام محسوب مي‌شد اما امروز آمريكا اين صفت رذيلانه را از انگلستان ربوده است.
امام جمعه اراك با تاكيد بر ضرورت هوشياري و بصيرت كشورهاي اسلامي اضافه كرد: ما بايد خطري كه دنياي اسلام را تهديد مي‌كند با عمق وجود درك كنيم و در برابر توطئه‌هاي دشمنان اسلام آگاهانه تصميم‌گيري و مقابله كنيم.
دري ‌نجف ‌آبادي اظهار داشت: هم‌اكنون كشورهاي اسلامي در برابر خيانت‌ها و توطئه‌هاي آمريكا و صهيونيست بيدار شده‌اند و آنها را از دشمنان خود مي‌دانند كه مي‌طلبد به خوبي اين دشمنان را شناخته و لحظه‌اي از آنها غفلت نكنيم.
وي همچنين با بيان اينكه در زمان انقلاب مشروطيت دشمنان كوشيدند مشروطيت را به نفع خود مصادره كنند، ادامه داد: آنها همچنين مي‌كوشيدند انقلاب اسلامي را نيز به نفع خود مصادره كنند‌ اما بيداري و بصيرت ملت ايران و همچنين پيروي آنان از ولايت فقيه مانع از تحقق اهداف شوم دشمنان شد.
امام جمعه اراك با تاكيد بر اينكه كشورهاي مصر، بحرين، تونس، اردن و ديگر كشورهاي اسلامي بايد خطر وجود اسرائيل غاصب و آمريكاي جنايتكار را از عمق وجود احساس كنند، تصريح كرد: اين كشورها نبايد اجازه دهند انقلاب آنها نيز به نفع دشمنان مصادره شود.
دري ‌نجف‌آبادي خاطرنشان كرد: ملت ايران هم بايد در برابر تمام دشمنان داخلي و خارجي هوشيار باشند چراكه ايران اسلامي امروز به الگو و سرمشقي براي ديگر ملت‌ها تبديل شده است.
وي تاكيد كرد: فتنه‌گران پس از اين ديگر نبايد با فتنه‌گري آب در آسياب دشمن بريزند تا ايران اسلامي بتواند در جهان تاثيرگذاري خود را ادامه دهد.
خطيب جمعه اراك در بخش ديگري از خطبه‌هاي اين هفته نماز جمعه اراك با اشاره به فرا رسيدن روز تربيت اسلامي گفت: اين روز، روز بسيار مقدس و كليد موفقيت است‌.
دري ‌نجف‌‌آبادي گفت: آموزش و پرورش، حوزه‌هاي علميه و دانشگاه‌ها و خانواده‌ها بايد به تربيت اسلامي اهميت دهند زيرا كه اصل تربيت از اصل آموزش به مراتب مهم‌تر و ضروري‌تر است.
وي همچنين با اشاره به برگزاري يادواره شهداي 42 قدر در روز 12 اسفند ماه در اراك اظهار داشت: گراميداشت ياد و خاطره شهدا و تجديد عهد و پيمان با آرمان‌هاي بلند آنان، وظيفه تك‌تك افراد جامعه است كه بايد همه مردم در اين يادواره شركت كرده و پايبندي خود را به آرمان‌هاي شهدا و امام به اثبات برسانند.
انتهاي پيام/آ10/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها