0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389  4:37 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
درخواست رتبه نخست كشوري جشنواره مهارت‌هاي هنري؛
دانشگاه ويژه معلولان و ناشنوايان در همدان احداث شود

خبرگزاري فارس: هنرمند استثنايي دارنده رتبه نخست كشوري جشنواره مهارت‌هاي هنري علمي كاربردي گفت: احداث دانشگاهي ويژه معلولان و ناشنوايان براي ادامه تحصيل آسان‌تر آنها در همدان ضرورت دارد.

آرزو كرمي در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با بيان اينكه معلولان استعداد‌هاي خارق‌العاده‌اي دارند كه بايد شناسايي و هدايت شود، اظهار داشت: پيش از اين هم به مسئولان پيشنهاد داده‌ام كه دانشگاهي ويژه معلولان و ناشنوايان در همدان احداث شود تا اين افراد نيز بتوانند به تحصيل ادامه دهند.
وي افزود: ادامه تحصيل در دانشگاه‌ها و در بين دانش‌آموزان عادي براي اين قشر بسيار سخت است و نياز به رابط دارند و اميد است مسئولان به فكر احداث دانشگاه ويژه معلولان باشند تا اين سختي‌ها از پيش روي آن‌ها برداشته شده و از حقوق يكساني برخوردار شوند.
رتبه نخست كشوري جشنواره مهارت‌هاي هنري، رمز موفقيت خود را در توكل بر خدا، علاقه، پشتكار، حمايت پدر و مادر و نقش خانواده، معلمان و استادان دانست و بيان داشت: علاقه‌مندان مي‌توانند براي پيشرفت در زندگي و تحصيل به دنبال كار‌هاي هنري باشند زيرا نقاشي كردن هم نشاط‌آور بوده و هم به انسان آرامش مي‌دهد.
وي ابراز داشت: دوست دارم با ادامه تحصيل به مرحله استادي برسم و بعد از خدمت در خدمت كودكان معلول باشم تا هنرم را به آن‌ها هديه دهم.
كرمي با اشاره به برخي از موفقيت‌هاي خود گفت: كسب رتبه نخست در رشته نقاشي مداد رنگي در دوره تحصيلي هنرستان‌ها در گروه آزمايشي استثنايي مسابقات هنر‌هاي ذاتي استان لرستان، كسب رتبه نخست نقاشي بر روي سفال استان مشهد، رتبه سوم مسابقات نقاشي شمال كشور، رتبه نخست خوشنويسي در آموزش و پرورش ناحيه يك همدان در بين دانش‌آموزان عادي استان از ‌جمله موفقيت‌هاست.
رتبه اول كشوري جشنواره مهارت‌هاي هنري در پايان در ارتباط با مقام و موفقيتي كه تاكنون كسب كرده است،‌ خاطر‌نشان كرد: آخرين موفقيتم كسب رتبه نخست كشوري در مسابقات بين دانش‌آموزان عادي سراسر كشور در رشته چهره‌سازي، نقاشي طي سه مرحله استاني، برون‌استاني و نهايتاً كشوري بوده است.
آرزو كرمي از نعمت شنوايي و تكلم بي‌بهره است، ولي با تلاش و كوشش فراوان به عنوان يكي از چهره‌هاي درخشان استان و كشور در زمينه نقاشي است و در آخرين سفر رئيس جمهور به همدان تصويري از چهره وي كشيده بود و در سفر اخير دكتر احمدي‌نژاد به همدان تقديم وي كرد.
انتهاي پيام/ج20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها