0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389  4:37 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
دارنده رتبه سوم كشوري در بخش ادبيات جشنواره خوارزمي:
مطالعه در بين دانش‌آموزان خيلي جدي گرفته نمي‌شود

خبرگزاري فارس: رتبه سوم كشوري در بخش ادبيات جشنواره جوان خوارزمي گفت: مطالعه در بين دانش‌آموزان خيلي جدي گرفته نمي‌شود.

شادي اصلاح در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان در پاسخ به سؤالي در خصوص رتبه‌هاي اخير در جشنواره‌ها اظهار داشت: رتبه سوم كشوري در بخش ادبيات جشنواره جوان خوارزمي، رتبه دوم كشوري داستان‌نويسي در جشنواره ادبي يار و يادگار، برگزيده كشوري در بخش داستان‌نويسي در مسابقات هشت‌گانه دانش‌آموزي و برگزيده جشنواره ادبي نيايش كانون پرورش فكري در بخش داستان‌نويسي را در كارنامه خود دارم.
وي در ارتباط رمز موفقيت و پيشرفت خود گفت: عامل موفقيت من قبل از همه مسائل توكل به خدا و سپس حمايت‌ها و تشويق‌هاي خانواده بوده و قبل از اينكه من به شركت در مسابقه و رتبه آوردن در آن مسابقه باشم به رضايت خودم از كارم فكر مي‌كنم و اگر خودم و مخاطب‌هاي نوشته‌هايم از كار من راضي باشند براي من بهترين جايزه و تشويق است.
دارنده رتبه دوم كشوري در بخش ادبيات جشنواره خوارزمي اضافه كرد: عامل موفقيت ديگرم كتاب و مطالعه بالا بوده كه متأسفانه هم‌اكنون در بين دانش‌‌آموزان خيلي جدي گرفته نمي‌شود اما من از كودكي با كتاب انس گرفته‌ام و اگر مطالعه نبود موفقيتي به دست نمي‌آوردم.
وي در پاسخ به سؤال مبني بر اينكه چه توصيه‌اي به ديگران براي پيشرفت در زندگي و تحصيل داريد، گفت: براي كساني كه مي‌خواهند در اين زمينه فعاليت كنند قبل از همه چيز آرزوي موفقيت مي‌كنم و اينكه به نظر من نويسنده‌ها در جامعه نقش بسيار مهمي دارند وظيفه يك نويسنده تغذيه روح و باور مردم است و اگر نويسندگي را براي خود مسئوليت بدانند مسلماً موفق مي‌شوند.
اصلاح نكته مهم ديگر را پرهيز از فكر كردن به نتيجه مسابقات دانست و بيان داشت: مطمئناً مسابقه اصلي درون ذهن و باور افراد شكل مي‌گيرد و اگر نويسنده و مخاطبان نوشته از كار راضي باشند ديگر رتبه ملاك برتري يك كار و اثر نيست.
وي در پايان خاطر‌نشان كرد: مطالعه بسيار زياد از عوامل ديگر است كه مي‌تواند نوشته‌هاي آنها را بهبود بخشد همچنين بهترين مرجع براي نويسندگي هم مطالعه كتاب‌هاي بزرگ ايران و جهان است.
انتهاي پيام/آ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها