0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389  4:22 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
آيت‌الله ناصري:
حوزه بايد در خصوص حجاب و عفاف برنامه‌ريزي كند

خبرگزاري فارس: امام جمعه شهركرد گفت: حوزه وظيفه دارد در خصوص مسئله حجاب و عفاف برنامه‌ريزي داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، آيت‌الله محمدرضا ناصري پنج‌شنبه شب در هفتمين اجلاسيه مشترك جامعه مدرسين حوزه علميه قم و علماي بلاد كه در تالار قدس مدرسه عالي امام خميني (ره) برگزار شد با بيان اينكه كتاب‌هاي درسي را حوزه علميه بايد بررسي كند، تصريح كرد: حوزه بايد به تربيت معلم بپردازد.
وي افزود: حوزه‌هاي علميه بايد با آموزش وپرورش تعامل داشته‌ باشند و اين تعامل برقرار كردن ميان حوزه‌هاي علميه و آموزش و پرورش امري بسيار ضروري است.
امام جمعه شهركرد بيان‌ داشت: مركز سفيران هدايت كه تاسيس شده است بايد با آموزش و پرورش قراردادي را امضا كند و حوزه اگر مي‌خواهد دانشجويان و دانش‌آموزان از دست نروند، بايد نسبت به بررسي كردن همه كتاب‌ها اقدام لازم را داشته باشد.
وي خاطرنشان كرد: بايد در تدوين همه كتاب‌ها تحول ايجاد كرده و بعضي‌هايي كه نه به مسجد مي‌آيند و نه تلويزيون مي‌بينند را بايد از اين طريق مورد هدايت قرار داد.
آيت‌الله ناصري همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به بي‌حجابي در جامعه تصريح كرد: بايد نسبت به مقابله با بي‌حجابي اقدامات جدي صورت گيرد.
وي افزود: راه جلوگيري از اين مسئله توجه به اصل هشتم قانون اساسي است كه در آن بر اجراي امر به معروف و نهي از منكر تاكيد شده است.
امام جمعه شهركرد ادامه داد: حوزه بايد نسبت به مسئله حجاب و عفاف و طرز لباس پوشيدن برنامه‌ريزي و بررسي لازم را داشته باشد.
انتهاي پيام/آ30/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها