0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389  4:21 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل تعاوني صيادان دير خبر داد:
بدهي 47 ميليارد ريالي صيادان بندر دير به بانك‌ها‌

خبرگزاري فارس: مديرعامل تعاوني صيادان دير از بدهي 47 ميليارد ريالي صيادان بندر دير به بانك‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، عيسي فولادي شامگاه ديروز در حاشيه نشست با صيادان شهرستان دير در اسكله ساحلي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: كاهش ذخاير آبزيان سبب شده كه صيد و صيادي در ركود كامل باشد و اكثر ملوانان به‌ دليل پايين بودن سطح درآمدشان از حرفه آبا و اجدادي خود دست كشيده يا بيكار هستند و يا به شغل‌هاي ديگري رو آورده‌اند كه به هيچ وجه پسنديده نيست.
وي افزود: برداشت بي‌رويه از دريا، قاچاق صيد، انجام شيوه‌هاي غير مجاز صيد از جمله صيد ترال، آلايندگي‌هاي نفتي و عوامل زيست‌محيطي سبب كاهش منابع آبزيان شده است و افزايش نرخ نهاده‌هاي صيادي نيز سبب شده اين حرفه هيچ صرفه اقتصادي براي صيادان نداشته باشد.
مديرعامل تعاوني صيادان دير اضافه كرد: جامعه صيادي ضعيف‌ترين قشر جامعه از لحاظ اقتصادي هستند و اين وضعيت براي آنان مقرون به صرفه نيست و اين حرفه جوابگوي بدهي‌هاي معوقه آنان نيست.
فولادي عنوان داشت: وضعيت نابهنجار صيد و صيادي در استان بوشهر علاوه بر افت اقتصادي سرمايه‌هاي صيادان سبب افزايش جرايم و سودهاي بانكي نيز شده است.
وي با اشاره به ميزان بدهي صيادان بندر صيادي دير خاطرنشان كرد: در شرايط كنوني، صيادان بندر دير 47 ميليارد و 90 ميليون ريال به بانك‌ها و يزافان بدهكارند كه با شرايط فعلي نه تنها از اين ميزان بدهي كم نمي‌شود بلكه هر روز با سود و جرائمي كه شامل آنها مي‌شود بدهي‌ها بيشتر نيز مي‌شوند.
فولادي يادآور شد: در گذشته بيش از سه هزار صياد در بندر صيادي دير مشغول به فعاليت بودند اين در حاليست كه هم‌اكنون در حدود 2 هزار نفر در اين بندر به اين حرفه مشغول هستند.
وي اضافه كرد: تاكنون چند بار مشكلاتمان را به مسئولان دولتي و سازمان شيلات ايران اعلام كرده‌ايم ولي هنوز اقدام موثري در اين بخش صورت نگرفته و صيادان همچنان با كوهي از مشكلات روبه‌رو هستند.
مديرعامل تعاوني صيادان دير عنوان داشت: انتظار ما از دولت عدالت‌محور دهم اين است كه به بخش صيد و صيادي نگاه ويژه‌اي داشته باشد و از اين حرفه كه اهميت زيادي در اقتصاد كشور دارد با اتخاذ راهكارهاي كارشناسانه حمايت كند.
فولادي در ادامه بر ضرورت اجراي مصوبه دولت در زمينه دو منظوره كردن شناورهاي صيادي تاكيد كرد و گفت: اجراي اين مصوبه مشكلات صيادان را حل مي‌كند و در كاهش تلاش‌هاي دريايي براي برداشت بي‌رويه و آسيب رساندن به ذخاير آبزيان نيز موثر است.
وي بيان داشت: انتظار جامعه صيادي اين است كه به فكر اين حرفه باشند زيرا مشكلات معيشتي سبب شده كه صيادان حرفه‌اي استان به سمت صيد قاچاق بروند.
انتهاي پيام/آ20/ج

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها