0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389  4:18 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نماينده استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبري:
خيزش‌هاي اخير اسلامي انسان را به ياد امام (ره) مي‌اندازد

خبرگزاري فارس: نماينده استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبري گفت: خيزش‌هاي اخير جهان اسلام، انسان را به ياد امام خميني (ره) مي‌اندازد.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، آيت‌الله سيد هاشم حسيني بوشهري شامگاه ديروز در پيامي به مراسم يادواره شهداي شهنيا در شهرستان دير اظهار داشت: سلام و درود بر ارواح پاك و مطهر شهيدان اين انسان‌هاي فرشته‌گونه‌اي كه سبكبال از اين جهان به سراي آخرت رخت بربستند و با نثار جان در راه اعتلاي اسلام و حفظ كشور از تعرض بيگانگان براي خود و بازماندگان افتخار آفريدند.
در بخش ديگري از اين پيام آمده است: با اعتماد به وعده حتمي الهي شهداي عزير هم‌اكنون عند ربهم يرزقون و متنعم به نعمت‌هاي الهي‌اند و اينها چيزي جز نتيجه مجاهدت‌ها و دل نبستن به متاع زود‌گذر دنيا نيست.
نماينده استان بوشهر در مجلس خبرگان در ادامه پيام خود خاطرنشان كرد: اكنون كه دومين يادواره شهداي عزيز شهنيا برگزار مي‌شود، جهان به ويژه كشورهاي عربي و اسلامي در آستانه يك تحول بزرگ قرار گرفته است و آن روز كه فرزندان شما در غربت و تنهايي در مقابل تمام استكبار ايستادند و پايداري كردند، شايد اين روزها را مي‌ديدند كه به دليل حقانيت راهشان روزي الگوي ديگران شوند و ملت‌هايي را با فرياد آزاديخواهي و اسلام‌خواهي و رهايي از زير بار ظلم و ستم و تسلط بيگانگان به صحنه آورند.
آيت‌الله حسيني بوشهري افزوده است: شباهت‌هايي كه در اين خيزش‌هاي اخير با انقلاب اسلامي ما وجود دارد انسان را به ياد اخلاص و هوشياري حضرت امام خميني (ره) مي‌اندازد كه نه تنها به دنبال رهايي ملت ايران از سلطه بيگانگان بود بلكه پيام بلندش براي همه جهانيان به ويژه جهان اسلام بود.
امام جمعه قم در ادامه پيام خود تاكيد كرده است: اميدوارم در سايه حضور پرصلابت خلف صالح آن امام يعني حضرت آيت‌الله‌العظمي خامنه‌اي همچنان الگوي ديگران باشيم و نه تنها در سخن بلكه در رفتار نيز راه شهيدان را كه راه خدا، معنويت و انسانيت است راه و رسم خود قرار دهيم.
در ادامه اين مراسم كه با حضور جمع كثيري از مردم برگزار شد، سوگنامه محلي همراه با ني‌نوازي و تشييع جنازه نمادين شهيد برگزار شد.
در ادامه نيز دختر شهيد عبدالحسن حاجي‌پور دلنوشته‌اي را در وصف پدرش قرائت كرد و سپس يكي از فرماندهان دوران دفاع مقدس به ايراد سخن پرداخت.
در ادامه سيد مجتبي كراماتي يكي از مداحان اهل‌بيت عصمت و طهارت در رثاي شهدا به مرثيه‌خواني پرداخت.
انتهاي پيام/آ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها