پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389 4:15 PM
خبرگزاري فارس: نماينده مردم قائمشهر، سوادكوه، جويبار و كياكلا گفت: به بن بست كشاندن مردم توسط دستگاههاي اجرايي و ضعف اطلاعرساني ميتواند عامل مراجعه بيشمار مردم به دفاتر نمايندگان مجلس باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قائمشهر، سيد علي ادياني راد در همايش تجليل از نخبگان و مخترعان شهرستان قائمشهر با تقدير از شوراي اسلامي و شهرداري قائمشهر در برگزاري همايشهاي تجليل از ورزشكاران و مخترعان قائمشهر اظهار داشت: در فرهنگ ما كار شهرداري سختافزاري و توجه به زيباسازي شهري است.
وي شناسايي و تجليل مخترعان قائمشهر را جوهره مديريت شهري قائمشهر دانست و افزود: صيانت از گلهاي انساني شهرستان اعتلاي شهر و كشور را در پي خواهد داشت.
ادياني راد چند عامل را رمز موفقيت مخترعان دانست و گفت: هر كجا در بعد قانونگذاري و تسهيل در قوانين موجود براي حرمتگذاري به اختراع و مخترعان مشكلي احساس شد، منعكس شود.
نماينده مردم قائمشهر، سوادكوه ،جويبار و كياكلا خاطرنشان كرد: با قوانين پيچيده، دست و پاي نخبگان را نبسته و با ايجاد تشكلها و همكاري معاونان دستگاههاي اجرايي خلاهاي قانوني را به مجلس منعكس كنيد.
وي با اشاره به فعاليت دفاتر ادارات و معاونان دستگاههاي اجرايي شهرستان و استان تاكيد كرد: اين مراكز حلقههاي ارتباط بين مجلس و مردم هستند.
ادياني راد با اشاره به آمادگي كامل نمايندگان مجلس استان مازندران در بعد قانونگذاري و تسهيل قوانين موجود براي مبتكران و نخبگان تاكيد كرد: دستگاههاي اداري هر شهرستان موظف به آسيبشناسي و ارزيابي حقوقي اين بخش هستند.
وي پيوند و هماهنگي دستگاههاي هم عرض يا موازي را از آغاز تا توليد اختراع مهم دانست و گفت: بايد روش تبديل به دانش شود و تبلور آن با ثبت اختراع به منصه ظهور برسد.
ادياني راد سادگي و رواني اين فرايند را لازم دانست و گفت: تا اين دانايي با طي فرايند ساده به توانايي مبدل نشود همچون گنج زير خاكي است كه تا زمان اختفا ارزشي برايش متصور نيست.
وي نقش دستگاههاي اجرايي و فرماندار شهرستان را در فرايند روانسازي ظهور و بروز خلاقيت مخترعان و به اجرا درآوردن دانش آنان مهم و اساسي عنوان كرد.
نماينده مردم قائمشهر، سوادكوه، جويبار و كياكلا در مجلس تصريح كرد: هر اختراعي الزاما قابل ارزش نيست و اختراعي كه مولد توانايي و شامل روشي جديد در ساماندهي اعتلاي معاش مردم و رويش و زايش علم باشد به اختراع تعبير ميشود.
وي مراجعه از صفر تا صد مردم به دفاتر نمايندگان مجلس را قابل تامل دانست و تصريح كرد: يا مردم در پيگيري خواستههايشان توسط دستگاههاي اجرايي شهرستان به بن بست رسيدهاند و يا اطلاع رساني دقيقي در اين مورد صورت نگرفته كه نيازمند تعمق و تامل است.
وي به ايجاد تشكلهاي رابط بين مردم و مجلس اشاره كرد و گفت: با وجود اين تشكل نمايندگان در مواقع لزوم و مرتبط با حيطه وظايف نمايندگان ورود خواهند داشت.
انتهاي پيام/خ10/ب