0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389  4:07 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل سازمان پايانه‌هاي مسافربري مشهد:
مشكل اساسي ناوگان برون شهري مشهد اتوبوس و بليت است

خبرگزاري فارس: مديرعامل سازمان پايانه‌هاي مسافربري شهرداري مشهد گفت: مشكل اساسي ناوگان حمل و نقل و جابه‌جايي برون شهري مشهد اتوبوس و بليت است كه اگر تأمين و به درستي مديريت شود، مشكلي نخواهيم داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، مسعود بيژني در جلسه شواي هماهنگي ترافيك استان خراسان رضوي اظهار داشت: با توجه به ظرفيت پايانه مسافربري معراج مي‌توان با كمترين مشكل جابه‌جايي مسافر به شمال كشور را از اين پايانه انجام داد.
مديرعامل سازمان پايانه‌هاي مسافربري شهرداري مشهد بيان داشت: براي كاهش مشكلات ساماندهي مسافران بايد تدابيري براي برخورد با دلالان بليت در مشهد انديشيده شود. پايانه معراج ظرفيت جابه‌جايي مسافران شمال كشور را دارد.
وي در ادامه تصريح كرد: وجود پايانه مسافربري معراج در مشهد بسياري از معضلات را كاهش داده است.
در ادامه مديركل فني استانداري خراسان رضوي ابراز داشت: براي جلوگيري از تكرار مشكلات پايانه مسافربري امام رضا (ع) بايد در پايانه معراج با تمام متخلفان به ‌طور جدي برخورد شود.
محمد حسن واحدي گفت: به‌ منظور جلوگيري از نابساماني‌هاي ايجاد شده در اثر جابه‌جايي مسافر در خارج از پايانه‌ها نبايد به راننده‌هايي كه در بيرون محوطه آن و در خيابان‌هاي اطراف مسافر سوار مي‌كنند، اجازه تردد داده شود.
اين مسئول تصريح كرد: وقتي برخوردها كارساز نيست بايد براي تغيير روش‌ها و الگوها در ميان مردم گام برداشت.
واحدي بيان داشت: بر اساس مصوبه شوراي عالي هماهنگي ترافيك استان از 15 اسفند ماه جابه‌جايي اين مسافران از پايانه امام رضا (ع) به معراج منتقل مي‌شود.
مديركل فني استانداري خراسان رضوي اذعان داشت: با توجه به ظرفيت‌هاي ايجاد شده در اين پايانه، اين محل فضاي مناسبي براي جابه‌جايي مسافران شمال كشور است كه اخيراً به عنوان نخستين اقدام سفرهاي شمال خراسان رضوي به آن منتقل شده است.
انتهاي پيام/ن20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها