پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 6 اسفند 1389 4:00 PM
خبرگزاري فارس: نماينده مردم فريمان و سرخس در مجلس شوراي اسلامي گفت: با اعتراضات شيعيان در عربستان، مرگ حكومت آلسعود نزديك شده است.

سيدحسين حسيني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: به دنبال عملكرد بد حكام و خيزش اسلامي در دنياي عرب، شاهد يك اجماع ملي و بيداري اسلامي در ملتهاي شمال آفريق و خاورميانه هستيم.
نماينده مردم فريمان و سرخس در مجلس شوراي اسلامي افزود: تاريخ ايران و قيام ملت مصر و تونس نشان داد كه هر كشوري اگر مردمش بر عليه ظلم و ستم به پاخيزند پيروز و موفق هستند.
وي تصريح كرد: جنايات قذافي و سخنراني او چهره پليدش را براي ملت ليبي و جهانيان آشكار ساخت و اصرار قذافي بر ادامه حكومت و جنايتهاي وي سبب سقوط بيشتر ميشود.
نماينده مردم فريمان و سرخس در مجلس شوراي اسلامي، به حركت شيعيان در بحرين و عربستان براي كسب حقوق و آزاديهاي خود و خروج از زيرچكمههاي آمريكا اشاره كرد و گفت: با وجود اعتراض شيعيان در منطقه، آنها از اتحاد بين شيعه و سني سخن ميگويند كه نشاندهنده اين است كه بايد به دنياي اسلام نگاه بلند وحدت امت اسلامي را داشت.
وي با اشاره به نبود رهبري در اعتراضات مردم آفريقا و كشورهاي خاورميانه اظهار داشت: با وجود اين ضعف رهبري شاهد هستيم كه اخوانالمسلمين در مصر پيام تاريخي رهبري را سرلوحه خود قرار دادهاند و اميدوار هستيم كه از اين پيام در جهت وحدت ملي و انسجام اسلامي به خوبي استفاده كنند.
انتهاي پيام/ي30/ح