پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
جمعه 6 اسفند 1389 3:37 PM
خبرگزاري فارس: يكي از ماموران امنيتي فرودگاهي در ايالت نيوجرسي آمريكا به سرقت پول مسافران در حين بازرسيهاي امنيتي اعتراف كرد.

به گزارش فارس به نقل از "آسوشيتدپرس "، "ال رايمي " يكي از ماموران عاليرتبه امنيتي بخش حمل و نقل فرودگاه بينالمللي "ليبرتي نيوآرك " واقع در ايالت "نيوجرسي " آمريكا، روز گذشته در دادگاه فدرال نيوآرك، به جرم خود مبني بر اينكه همراه با سرپرستش به طور مرتب در حين بازرسي هاي امنيتي پول مسافران را سرقت ميكردند، اعتراف كرد.
بر اساس اعلام دادستانهاي فدرال، رايمي 29 ساله در طول يك سال بين 10 تا 30 هزار دلار پول نقد مسافراني را كه از ايست بازرسي او رد ميشدند، سرقت كرده است.
او مقداري از اين پولهاي نقد را در اختيار "مايكل آراتو " سرپرست خود، كه او نيز در ماه جاري ميلادي به جرايمي شبيه جرم مذكور اعتراف كرده است، قرار مي داد.
با توجه به اينكه راي دادگاه رسيدگي به پرونده رايمي در تاريخ ششم ژوئن صادر خواهد شد، اين احتمال وجود دارد كه رايمي به 10 سال زندان محكوم شود.
خبر اعتراف اين مامور امنيتي فرودگاه آمريكا به سرقت پول نقد مسافران در شرايطي اعلام ميشود كه در ماه جاري ميلادي و در جرياني جداگانه، دو تن از ماموران "اداره امنيت حمل و نقل " آمريكا در "نيويوركسيتي " به اتهام سرقت 40 هزار دلار از كيف يكي از مسافران دستگير شدند.
انتهاي پيام/ص