0

امر و نهي شيشه عمر زندگي 40 ساله را شكست

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

جمعه 6 اسفند 1389  10:29 AM

89/12/06 - 09:34
شماره:8911300557
نسخه چاپي ارسال به دوستان

خبرگزاري فارس: زني در دادگاه خانواده گفت: شوهرم از ابتداي زندگي مشتركمان تا به حال كه 40 سال از آن مي‌گذرد، فقط به من دستور داده و مانند يك سرباز با من رفتار مي‌كند؛ ديگر تحمل اين زندگي را نداشته و خواهان جدايي هستم.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني ميانسال با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي و نفقه خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن ميانسال در حضور قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه شوهرم بسيار خسيس است، گفت: زندگي در كنار او بسيار طاقت‌فرساست و مي‌خواهم سال‌هاي آخر عمرم را در آرامش زندگي كنم.

وي با اشاره به اينكه من نوه نيز دارم، افزود: همه اقوام و فرزندانم به جدايي ما راضي هستند چرا كه شوهرم طي اين 40 سال زندگي مشترك، مرا به عنوان كنيز خود قبول داشت و همه به اين موضوع واقف هستند.

زن بار ديگر در مقابل قاضي اين پرونده با بيان اينكه شوهرم نظامي بود و زماني كه به منزل مي‌آمد، مانند يك سرباز با من رفتار مي‌كرد، گفت: وقتي او بازنشسته شد، غر زدن‌هايش نيز بيشتر شد و من ديگر نمي‌توانم در كنارش به زندگي ادامه دهم.

وي با اشاره به اينكه شوهرم از درخواست طلاق من بسيار خوشحال است چرا كه او نيز از نظر اخلاقي با من هماهنگ نيست و خواهان جدايي است، گفت: مي‌خواهم از شوهرم جدا شوم چرا كه اين تنها راه نجات من است.

قاضي اين پرونده به دليل عدم حضور مرد در دادگاه حكمي صادر نكرد و با اصرار زن مبني بر طلاق، جلسه را به روزي ديگر موكول كرد.
انتهاي پيام/گ

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها