0

صبا يا جاي من است يا بياتي‌نيا

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

صبا يا جاي من است يا بياتي‌نيا
پنج شنبه 5 اسفند 1389  9:50 PM

عبدالله ويسي گفت:‌ "محسن بياتي‌نيا" با خودخواهي خود باعث شد بازي برده را با باخت عوض كنيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه قم، سرمربي تيم فوتبال صباي قم پس از شكست دو بر يك مقابل ذوب آهن در يك ديدار خانگي در نشست خبري پس از بازي گفت: به نظر من ما در مقابل يكي از بزرگترين تيم‌هاي آسيا كه بازيكنان مطرح و بزرگي هم دارد نمايش بسيار خوبي داشتيم.

ويسي ادامه داد: ما توانستيم در نيمه اول بازي را به خوبي كنترل كنيم و در اختيار خود بگيريم. حتي روي يك كار خوب از ذوب‌آهن جلو افتاديم اما متاسفانه در بازي امروز به دليل لجبازي و غرور بازيكنان پيروزي را با باخت عوض كرديم.

سرمربي صبا با بيان اين‌كه خودخواهي بياتي‌نيا باعث شد كه اين بازي را ببازيم گفت: در دقيقه 90 يك موقعيت بسيار خوب داشتيم كه بياتي‌نيا در اين صحنه مي توانست به هادي اصغري كه در شرايط بهتري قرار داشت پاس بدهد اما با خودخواهي اين موقعيت را هدر داد. درست همين توپ در بازگشت به گل تساوي ذوب‌آهن تبديل شد. ما بازي امروز را به خاطر لجبازي بازيكنانمان باختيم.

عبدالله ويسي با بيان اين‌ كه از اين پس يا جاي من در صبا است، يا جاي بياتي‌نيا افزود: مطمئن باشيد اگر من در صبا بمانم بياتي نيا جايي در تيمم ندارد. اگر مي‌خواهند من را در صبا نگه دارند بايد فكري به حال بياتي‌نيا بكنند. او به تنهايي پيروزي ما را به شكست تبديل كرد.اگر ما اين بازي را مي‌برديم تيم‌هاي ديگر هم خوشحال مي‌شدند و رقابت در صدر جدول هم حساس‌تر مي‌شد.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها