0

كنكور و دانشگاه / ۸ روش موثر برای موفقیت در دانشگاه

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:كنكور و دانشگاه / قوانین ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو
پنج شنبه 5 اسفند 1389  5:01 PM

 

قوانین ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو
قوانین ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانشجوبرخی مواد قانونی مربوط به ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو، شامل میانگین نمرات، نام‌نویسی مشروط و اخراج دانشجوی مشروط به شرح ذیل است:
● میانگین نمرات‌
ماده ۲۶: در پایان هر نیمسال تحصیلی، میانگین نمرات دانشجو در آن نیمسال و میانگین کل نمرات او تا پایان آن نیمسال و در پایان دوره تحصیلی، میانگین کل نمرات دانشجو محاسبه و در کارنامه وی ثبت می‌شود.
تبصره ۱:برای محاسبه میانگین نمرات تعداد واحدهای هر درس در نمره ‌آن درس ضرب می‌شود و مجموع حاصل ضرب در تمام دروسی که دانشجو برای آنها نمره گرفته است (اعم از ردی یا قبولی) بر تعداد کل واحدهای اخذ شده تقسیم می‌شود.
تبصره ۲: دوره تابستانی به عنوان نیمسال تحصیلی محسوب نمی‌شود. نمرات دروسی که دانشجو در دوره تابستان می‌گذراند، تنها در محاسبه میانگین کل دانشجو محسوب می‌شود. به همین نحو نمرات دانشجو در نیمسالی که الزاما، کمتر از ۱۲ واحد انتخاب می‌کند و کسر بودن واحدها خارج از اراده اوست نیز مانند دروس تابستانی در میانگین کل او محاسبه می‌‌شود ولی آن نیمسال جزو حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجو محسوب خواهد شد.
● نام‌نویسی مشروط‌
ماده ۲۷: میانگین نمرات دانشجو در هیچ نیمسال تحصیلی نباید کمتر از ۱۲ باشد، در غیراینصورت نام‌نویسی دانشجو در نیمسال بعد، به صورت مشروط خواهد بود.
تبصره:
هر دانشگاه موظف است موضوع مشروط بودن دانشجو را هر بار به وی کتبا اطلاع دهد و یک نسخه از آن را در پرونده دانشجو ضبط نماید. با این وصف قصور در اخطار به وی از طرف دانشگاه و یا اظهار بی‌اطلاعی دانشجو از این امر، مانعی در اجرای مقررات نخواهد بود.
ماده ۲۸: دانشجویی که بصورت مشروط نام‌نویسی می‌کند، جز در‌‌ آخرین نیمسال تحصیلی حق انتخاب بیش از ۱۴واحد درسی در‌ آن نیمسال را ندارد.
● اخراج دانشجوی مشروط‌
ماده ۲۹: در صورتی که میانگین نمرات دانشجو در دوره‌های کارشناسی در سه نیمسال متوالی یا ۴ نیمسال متناوب (در دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در دو نیمسال تحصیلی، اعم از متوالی یا متناوب) کمتر از ۱۲ باشد، در هر مرحله‌ای که باشد از ادامه تحصیل محروم می‌شود.
ماده ۳۰: دانشجویی که به لحاظ مشروط شدن بیش از حد، از ادامه تحصیل در دوره کارشناسی محروم می‌شود، در صورتی که واحدهای مقطع پایین‌تر رشته مربوط را تا سقف مجاز، با موفقیت گذرانده باشد و میانگین کل او در این واحدها کمتر از ۱۲ نباشد، می‌تواند با رعایت سایر ضوابط مربوط، مدرک مرسوم مقطع پایین‌تر را در آن رشته دریافت کند.‌
تبصره ۱: در صورتی که رشته تحصیلی دانشجو در مقطع پایین‌تر وجود نداشته باشد و آن رشته فاقد برنامه مصوب باشد، دانشجو می‌تواند با نظر گروه آموزشی مربوط، به یکی از رشته‌های موجود نزدیک به رشته تحصیلی خود، در مقطع پایین‌تر، در آن دانشگاه یا دانشگاه دیگر، تغییر رشته دهد و پس از تطبیق واحدها با رشته جدید و گذراندن واحدهای کمبود، در آن مقطع فارغ‌التحصیل شود، بدیهی است که تطبیق واحدها، تعیین دروس کمبود، برعهده گروه آموزشی دانشگاه پذیرنده است.
ماده ۳۱: دانشجویی که به دلیل مشروط شدن بیش از حد، از ادامه تحصیل محروم می‌شود در صورت انجام یا لغو تعهداتی که در دوران تحصیل سپرده است، می‌تواند برای تحصیل مجدد در آزمون سراسری شرکت کند. و در صورت قبولی در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهد. دانشگاه پذیرنده می‌تواند واحدهایی را که دانشجو در رشته قبلی گذرانده است با برنامه رشته جدید تطبیق داده و طبق ضوابط این آئین‌نامه، بعضی یا تمام آنها را بپذیرند.
 
 
روزنامه اطلاعات
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها