0

تحقق سهم 67 درصد منابع انساني در ثروت ملي امكان پذير است

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

تحقق سهم 67 درصد منابع انساني در ثروت ملي امكان پذير است
پنج شنبه 5 اسفند 1389  7:43 AM

تحقق سهم 67 درصد منابع انساني در ثروت ملي امكان پذير است  
وزير كار و امور اجتماعي ، سهم نيروي انساني در ثروت ملي ميان كشورهاي توسعه يافته را 67 درصد اعلام كرد و گفت : هم اكنون سهم ايران 34 درصد است و با ايجاد ظرفيت مي تواند به جايگاه كشورهاي توسعه يافته برسد  
به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، 'غلامرضا شيخ الاسلامي' شامگاه گذشته در مراسم افتتاح پورتال جامع 9 دي در محل سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور، گفت: ايراني ها باهوش و متعهد هستند اما بايد در ريل قرار گيرند.
وي يادآور شد: سهم توليد ناخالص ملي در ايران 400 ميليارد دلار است در حالي كه اين ميزان تنها در كشور آلمان چهار هزار ميليارد دلار است.
شيخ الاسلامي ادامه داد: ميزان توليد ناخالص داخلي در ايران نشان مي دهد حجم اقتصاد كشور به بزرگي كشورهاي توسعه يافته نيست و با اندكي تلاش و همت مي توان ميزان اشتغالزايي را افزايش داد.
وي گفت: نزديك به 30 هزار ميليارد تومان براي توسعه اشتغال در سال آتي در نظر گرفته شده است كه مي توان با آن حدود 900 هزار فرصت شغلي ايجاد كرد.
شيخ الاسلامي يادآور شد: سال آتي بايد 2.5 ميليون فرصت شغلي در كشور ايجاد شود .درحالي كه هنوز 1.6 ميليون شغل با هدف برنامه اشتغالزايي در سال آينده، فاصله داريم.
وزير كار با اشاره به ثروت كشورهاي توسعه يافته گفت: اين كشورها 80 درصد ثروت جهان را در اختيار دارند در حالي كه سهم نيروني انساني در اين ثروت 67 درصد، منابع طبيعي 17 درصد و ساير منابع 16درصد است.
وي در مورد كشور ژاپن گفت: 80 درصد ثروت كشور ژاپن از منابع انساني حاصل مي شود و سهم منابع طبيعي در اين كشور فقط 2 درصد است.
شيخ الاسلامي ادامه داد: سهم منابع طبيعي در كشورهاي صادركننده نفت 44 درصد است (2.5 برابر كشورهاي توسعه يافته) و در ايران سهم منابع انساني 34درصد است كه بيانگر آن است براي كاهش فاصله با كشورهاي توسعه يافته بايد تلاش بيشتري كرد .
وزير كار در بخشي ديگر از اين سخنراني با اشاره به تاسيس سازمان ملي مهارت گفت: نظام آموزشي رسمي كفايت و امكان پاسگويي به نيازهاي بازار كار را نمي دهد.
وي ادامه داد: آموزش هاي رسمي در ايران تقاضا محور نيستند و به همين دليل امكان جذب بسياري از دانش آموختگان دانشگاهي در بازار كار نيست .
شيخ الاسلامي با مقايسه نرخ بيكاري افراد داراي تحصيلات كمتر از ديپلم و افراد داراي مدرك دانشگاهي گفت: هم اكنون نرخ بيكاري در ميان افراد زير ديپلم كمتر از يك درصد و افراد دانش آموخته دانشگاهي بيش از 20 درصد است.
وي گفت: متاسفانه هرچه ميزان سواد كمتر باشد شانس كار براي افراد بيشتر مي شود.
شيخ الاسلامي معتقد است: دليل بالا بودن نرخ بيكاري ميان دانش آموختگان به اين علت است كه تحصيلات دانشگاهي جوابگوي بازار كار نيست و به عبارتي افراد براي بازار كار تربيت نمي شوند.
وي تاكيد كرد: نظام ملي مهارت بايد در كشور شكل بگيرد زيرا الزام راهبردي توسعه ،گسترش نظام ملي مهارت است.
در پايان اين نشست پورتال جامع 9 دي توسط وزير كار و با حضور رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي افتتاح شد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها