0

/ليگ برتر بسكتبال/ سرمربي بانك سامان: ب. آ را شكست مي‌دهيم

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

/ليگ برتر بسكتبال/ سرمربي بانك سامان: ب. آ را شكست مي‌دهيم
چهارشنبه 4 اسفند 1389  11:14 PM

مجيد صالحي پيش از ديدار تيمش در هفته پانزدهم معتقد است با توجه به پتانسيل بالايي كه در بازيكنانم مي‌بينم ديدار برابر ب. آ شيراز را با پيروزي به پايان خواهيم رساند.

سرمربي تيم بسكتبال بانك سامان درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با پشت سر گذاشتن ديدارهاي پياپي تجربه‌ي بازيكنانم زياد شده است. هماهنگي خوبي در تيم مي‌بينم و مطمئن هستم اين روند صعودي ادامه خواهد يافت. اگر نتايج ابتداي فصل را بررسي كنيم بانك سامان برابر هر تيمي به راحتي تسليم مي‌شد و امتياز از دست مي‌داد. خوشبختانه با انگيزه و همت بازيكنان به جايي رسيده‌ايم كه هر تيمي از ديدار برابر بانك سامان به سادگي صحبت نمي‌كند. بازيكنان جوان و جنگنده‌اي داريم كه بسكتبال خوبي به نمايش مي‌گذارند، البته هنوز جا براي بهتر شدن هست و راه دشواري در پيش داريم.

وي با ابراز اميدواري از شرايط تيمش ادامه داد: از تلاش و پيشرفت بازيكنانم راضي هستم. بدون هيچ مشكلي بسكتبال بازي مي‌كنند و منظم به تمرين‌هاي خود مي‌رسند. با حضور دو بازيكن باتجربه خارجي همچون "آگوچ" و "اسميت"شرايط جوانان تيم نيز خيلي بهتر شده است. تيم تازه واردي هستيم و راه دشواري براي رسيدن به سطح بالاي ليگ برتر داريم. اين فصل همه تيم‌ها با قدرت وارد ميدان مي‌شوند و بين هيچ تيمي تفاوت وجود ندارد. 4 تيم نخست جدول كه تقريبا مشخص شده‌اند و ديگر باشگاه‌ها نيز براي قرارگرفتن در بين 8 تيم اول تلاش مي‌كنند و به نظر من تيم ‌هاي شهركرد و شهرداري گرگان بيشترين شانس را براي قرارگرفتن در اين جايگاه دارند.

صالحي با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنانش برابر تيم شهركرد نيز گفت: ديدار بسيار خوبي بود شاهد بسكتبال جذابي بوديم و نكته‌ي جالب توجه برتري بانك سامان تا كوارتر پاياني بود اما متاسفانه درپايان رقابت بازيكنانم از نظر بدني كم آوردند. شرايط شهر شهركرد بر بدن‌هاي ما تاثير گذاشت تا نتوانيم تا پايان ديدارهماهنگ و كامل باشيم. اگر نتيجه را فراموش كنيم بايد بگويم دوندگي بازيكنانم فوق العاده بود. به خوبي تغيير مكان مي‌دادند و در زمين به راحتي يكديگر را پيدا مي‌كردند، هر كس در پست خودش وظايف را به خوبي انجام مي‌داد و خوشبختانه نتيجه خوبي نيز كسب شد.

بانك سامان در هفته چهاردهم برابر هيات بسكتبال شهركرد با نتيجه 69 بر 53 تن به شكست داد.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها