0

خواص میوه و سبزیجات

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

پاسخ به:خواص میوه و سبزیجات
پنج شنبه 5 اسفند 1389  5:55 PM

خواص هلو

اسم من ((هلو)) است !
 من ملین ، مسكن و ضد تشنگى هستم .
جوشانده گل من كرم معده و كرم كدو را دفع مى كند.
در هسته ام خواص بسیارى نهفته .
جویدن مغز هسته ام براى لثه و استحكام آن مفید است ...
اسم من هلو و از خانواده شفتالو مى باشم .

من یك میوه ى ایرانى الاصل بوده و این افتخار را دارم كه در اكثر زبانهاى زنده ، نام مرا از كلمه پرش یعنى ایران گرفته اند. انگلیسى ها به من ((پشتار))، در دانمارك به من پرسیك و در هلند به من پرسیكم ، در ایتالیا پرسیكو، در پرتغال پرسیكرا، در سوئد پرسیكدرا، و در بعضى از كشورهاى دیگر هم به نام فارسى شفتالو معروف مى باشم .
من به علت داشتن یك میوه لذیذ و آبدار از ایران به غالب نقاط عالم مهاجرت كرده ، و كشت مى شوم .
هر چند پوست كنده من لذیذتر و گواراتر است ، و زیبارویان جوان را به هلوى پوست كنده تشبیه مى كنند، معذلك به شما توصیه مى كنم كه همیشه مرا با پوست میل نمایید و لذت آنى و زودگذر را به منافع پوست من ترجیح ندهید پوست من داراى ویتامین آ و املاح گوناگون و چند آنزیم مفید است .
فرق من با سایر انواع شفتالو، نرمى و لطافت من است . از پوست و هسته به آسانى جدا مى شوم و بقدرى آبدارم كه عده اى مرا آب سفت شده مى دانند. به هر معده اى سازگار بوده ، ایجاد نفخ نمى نمایم . خیلى زود هضم بوده ، و از معده و روده ها به سرعت عبور مى نمایم .
عده اى از برادرانم مانند شلیل و شفترنگ و تنسگل هم مانند، من به آسانى هضم مى شوند، ولى كاردى و شفتالوى انجیرى كمى سفت بوده ، و دیر هضم مى باشند، و به ندرت ایجاد نفخ مى نمایند.
گل و برگ من هر دو ملین بوده ، و ادرار را زیاد مى كنند و به صورت دم كرده با شربت در بیمارى كودكان تجویز مى شوند، و براى این كار معمولا گل من بیشتر به كار مى رود.
من داراى املاح فراوان بوده و كمى از شبه فلز برم دارم و روى این اصل یكى از آفرینندگان زیبایى هستم .
من ملین - مسكن و مرطوب كننده مى باشم - تشنه را سیراب مى كنم و آنهایى كه در اثر بیمارى آب بدنشان كم شده مى توانند از من استفاده كنند - من از میوه هاى خنك بوده و سودا را درمان مى نمایم و بوى بد دهان را از بین مى برم ، اشتها و غریزه جنسى را زیاد مى كنم . آب مرا گرفته و شب در یخچال یا جاى خنك بگذارید، و صبح ناشتا با شكر یا شیر خشت كمى شیرین كرده ، نوش جان كنید و از منافع سرشار آن كه از بین بردن صفرا و مرتب شدن كار غدد داخلى است ، بهره مند گردید.
جوشانده گل من كرم معده و كرم كدو را از بین مى برد و مالیدن این جوشانده ، بعد از ازاله ى مو بر بدن زبرى و بدبویى آن را از بین برده ، پوست را نرم و لطیف مى سازد.
هسته مرا چون بسوزانند مغز نیم سوخته آن قدیمى ترین داروى التیام جراحات است و سابقا پس از ختنه كردن اطفال از آن استفاده مى كردند. خوردن شكوفه من براى زنان باردار مضر بوده و ممكن است باعث سقط جنین شود. جویدن مغز هسته شیرین من كندى دندان را از بین برده لثه ها را محكم مى نماید.
زبان خوراکیها
غیاث الدین جزایری

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها