0

اخبار اجتماعی امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار اجتماعی امروز
چهارشنبه 4 اسفند 1389  1:19 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون فني انتقال خون استان تهران:
درصد خون فيلترشده تالاسمي‌ها به 100درصد پالايش ارتقا مي‌يابد

خبرگزاري فارس: معاون فني سازمان انتقال خون استان تهران با اشاره به اينكه خون تصفيه‌شده بعد از تزريق در حال حاضر در تهران براي بيماران تالاسمي 80 درصد، گفت: سازمان انتقال خون در تلاش است تا اين درصد خون فيلتر شده را به 100 درصد پالايش نزديك كند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، سالك مقدم در حاشيه سمينار يك روزه تازه‌هاي درمان‌هاي خوراكي آهن‌زدا در بيماران تالاسمي اظهار داشت: خون فيلتر شده در گذشته كه در اختيار بيماران تلاسمي قرار مي گرفت 60 درصد پالايش بود كه در حال حاضر به 80 درصد پالايش ارتقا يافته است و سازمان انتقال خون در تلاش است تا اين درصد را به 100 درصد پالايش ارتقا دهد.

وي به مزاياي خون فيلترشده از جمله كاهش آلرژيك در بيماران، عدم انتقال ويروسي و جلوگيري از مقاومت پلاكت‌ها اشاره كرد و گفت: روزانه در تهران هزار و 200 تا هزار و 300 واحد خون اهدا مي‌شود كه اين آمار نشان دهنده آن است كه عمده خون كشور توسط تهراني‌ها تأمين مي‌شود.

مقدم با تكذيب صادرات خون به ديگر كشورها افزود: سازمان انتقال خون هيچگونه صادراتي به ديگر كشورها ندارد و تنها در مواقع اضطراري به استان‌هاي نياز به خون داشته باشند خون مورد نياز آن استان تأمين مي‌شود.

وي با بيان اينكه در تهران روزانه 800 پلاكت بين بيماران توزيع مي‌شود، اظهار داشت: بيماران سرطاني و كودكان محتاج به مغز استخوان بيشترين دريافت كنندگان پلاكت محسوب مي‌شوند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها