توصیه های لازم در مورد گوشت مرغ
چهارشنبه 4 اسفند 1389 9:52 AM
گوشت مرغ تازه رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است .▪ گوشت مرغ فاسد تیره و پر خون یا کبود می شود .▪ گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می شود که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود .▪ تحلیل رفتن عضلات بخصوص در ناحیه سینه مرغ نشانه بیماری انگلی و عفونی است .نکته : لکه های سفید روی پوست مرغ و عضلات مرغ به علت انجماد آب زیر پوست و عضلات است .مصرف چنین گوشتی بلامانع است .● علایم مرغ مرده سر بریده :- ورم و سرخی پوست - لکه های آبی و سیاه در تاج- پس دادن رنگ کیسه صفرا و لکه های حنایی رنگ در محوطه شکمی - لخته های خون در قلب و رگها▪ نکته : جوجه هایی که برای کباب مصرف می شوند نباید کمتر از سیصد گرم وزن داشته باشند .▪ نکته : از مصرف مرغهایی که دچار لاغری شدید هستند خودداری نمایید . مرکز بهداشت و درمان کیش