0

اخبار سیاسی امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار سیاسی امروز
سه شنبه 3 اسفند 1389  8:36 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
دبير كل حزب موتلفه اسلامي:
استخوان بندي مقابله فتنه‌گران با نظام و مردم به شدت پوسيده است

خبرگزاري فارس: محمد نبي حبيبي گفت: استخوان بندي مقابله فتنه‌گران آنان با نظام و مردم به شدت پوسيده است و آنها كوچكتر از آن هستند كه بتوانند صداي اسلام خواهي و آزادي خواهي مردم جهان اسلام را با جيغ و داد در تهران تحت تاثير قرار دهند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از روابط عمومي حزب موتلفه اسلامي، محمد نبي حبيبي كه در پايان نشست دبيران اين حزب سخن مي‌گفت، اظهار داشت: حكومت 40 ساله قذافي با سقوط طرابلس سومين زنگ بيداري پس از سرنگوني رژيم‌هاي مصر و تونس بود. وقتي رژيم‌هاي با قدمت 30 و 40 سال در جهان عرب به راحتي سرنگون مي‌شوند ديگران بايد به اسلام و خواست مردم توجه كنند.

وي افزود: واقعيت اين است نظام امنيتي آمريكا در منطقه به هم خورده است و جغرافياي سياسي در خاورميانه با سرعت در حال تغيير و باز تعريف مرزهاي خود است. كسي كه كمترين هوش سياسي را داشته باشد از مقابله با اسلام و ملت‌ها كه خواهان حكومت اسلامي هستند، دست برمي‌دارد.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به قيام مردم بحرين تصريح كرد: ناوگان پنجم دريايي آمريكا در بحرين مستقر است؛ مردم زير باران گلوله شعار لبيك يا حسين سر مي‌دهند. اين شعار به زودي جهان اسلام را در برگرفته و به حضور نظامي آمريكا در منطقه خاتمه مي‌دهد.

حبيبي تاكيد كرد: آمريكا ضعيف شده است و امروز غرب ضعيف‌ترين ايام قدرت خود را در منطقه مي‌گذراند و در عوض اسلام هر روز پرقدرت در صحنه سياسي ظاهر مي‌شود.

وي در تحليلي درباره كار فتنه‌گران در روز 25 بهمن بيان داشت: منافقين، سلطنت‌طلب‌ها و ماركسيست‌ها به همراه سرويس‌هاي سيا و موساد در تهران پياده نظام سران فتنه را تشكيل مي‌دهند؛ دستگيري‌هاي اخير نشان مي‌دهد استخوان بندي مقابله آنان با نظام و مردم به شدت پوسيده است و آنها كوچكتر از آن هستند كه بتوانند صداي اسلام خواهي و آزادي خواهي مردم جهان اسلام را با جيغ و داد در تهران تحت تاثير قرار دهند.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي تصريح كرد: قرار گرفتن سران فتنه در برابر مردم، نشان از نااميدي از توان لشكركشي خياباني است و از كاهش شديد عده فتنه‌گران خبر مي‌دهد.

حبيبي در ترسيم فضاي گفتمان كشور خاطرنشان كرد: امروز دو گفتمان در كشور مطرح است يك گفتمان پيشرفت، خدمت و عدالت است كه مقام معظم رهبري و مسئولان كشور در اين مسير حركت مي‌كنند و يك گفتمان نيز آشوب، فتنه‌گري، خيانت به ملت و خدمت به بيگانگان!

وي افزود: صداي گفتمان آشوب فقط در راديو آمريكا، بي بي سي و سايت‌هاي ضدانقلاب شنيده مي‌شود. اما صداي گام‌هاي پيشرفت در كشور را مي‌توان در سراسر كشور به ويژه مناطق محروم و مستضعف نشين به راحتي شنيد.

حبيبي گفت: اينكه در 9 دي، 22 بهمن و رفراندوم‌هاي مكرر سران فتنه، منافقين و ضد انقلاب مورد لعن و نفرين مردم هستند بخاطر تولي مردم به ولايت و تبري آنها از توطئه‌هاي آمريكاست اين را مردم جهان و به ويژه جهان اسلام خوب مي‌فهمند و حتي راديو انگليس در جريان همين فتنه با پخش شعارهاي مردم؛ «بي بي سي حيا كن مملكت را رها كن»، «مرگ بر انگليس» توسط منابع خود در تهران به اين حقيقت اعتراف دارد.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص تقديم لايحه بودجه دولت به مجلس اظهار داشت: اكنون وقت گله گذاري مجلس از دولت و دولت از مجلس نيست زيرا بودجه دير به مجلس رسيده است امروز بايد نمايندگان مردم براي همراهي با مردم در موضوع رسيدگي به بودجه سرعت عمل و دقت در تصميم‌گيري خود را نشان دهند.

وي افزود: اعداد و ارقام لايحه بودجه سال آينده نسبت به سال جاري 46 درصد رشد داشته است. بودجه عمومي دولت 50 درصد و بودجه شركت‌هاي دولتي 43 درصد، بودجه عمراني دولت 51 درصد رشد داشته است اين ارقام نياز به كار مضاعف و همت مضاعف دارد كه مجلس رسيدگي جدي و كارشناسانه داشته باشد و با همكاري دولت بودجه را تا پايان سال با شفافيت و رعايت اصل 53 به سامان برساند.

وي درباره ويژگي مهم بودجه سال 90 ابراز داشت: ويژگي مهم بودجه سال 90 عملياتي كردن فروش نفت و گاز در داخل بر اساس قانون هدفمندي يارانه‌هاست. مجلس و دولت بايد در مورد رقم دقيق پيش‌بيني درآمد و برآورد هزينه بر اساس قيمتهاي موجود و نيز قيمت نفت 80 دلار و دلار 1050 تومان در مورد منابع فروش نفت و گاز در داخل و نيز سود شركت‌هاي دولتي دست‌اندر كار توليد فرآوردهاي نفتي به يك عدد واقعي برسند.

حبيبي ادامه داد: اگر دولت و مجلس در مصرف منابع آزاد شده دقيق و كارشناسي عمل كنند ما سال 90 را سال رونق اقتصادي توأم با كاهش شديد تورم و ابتكار عمل دولت براي حل مشكل بيكاري، خواهيم داشت.

دبير كل حزب موتلفه اسلامي در پايان گفت: حزب موتلفه اسلامي از نمايندگان محترم مي‌خواهد با همدلي با دولت تا پايان سال جاري با دقتي دلسوزانه بودجه را به تصويب برسانند و عزم خود را در نشان دادن كار مضاعف و همت مضاعف نشان دهند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها