0

اخبار بين الملل امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
سه شنبه 3 اسفند 1389  7:08 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
اتحاديه اروپا سركوب تظاهرات‌كنندگان در ليبي را محكوم كرد

خبرگزاري فارس: اتحاديه اروپا روز گذشته سركوب تظاهرات‌‌كنندگان در ليبي از سوي رژيم "معمر قذافي " را محكوم كرد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرانسوي "لوپوئن "، وزراي امور خارجه اتحاديه اروپا روز گذشته سركوب تظاهرات‌كنندگان در ليبي را محكوم كرده و حمايت خود را از انتقال قدرت در اين كشور به شيوه‌ دموكراتيك پس از شورش‌هاي مردمي اخير خاورميانه و شمال آفريقا اعلام كردند.

وزراي خارجه اتحاديه اروپا همچنين به دنبال تهديد هفته گذشته ليبي مبني بر قطع همكاري‌ها در زمينه كنترل مهاجرت، طي نشستي در بروكسل نگراني خود را از خشونت‌هاي جاري در ليبي و احتمال سرازير شدن موج مهاجرت‌هاي غيرقانوني از شمال آفريقا به كشورهاي عضو اين اتحاديه اعلام كردند.

"ويليام هيگ " وزير امور خارجه انگليس نيز در همين خصوص روز گذشته از مقامات ليبي خواست امنيت شايسته اتباع خارجي را براي انها تأمين كنند و به افرادي كه تمايل به خروج از كشور را دارند، كمك كنند.

بنا بر اعلام ديده‌بان حقوق بشر به نقل از منابع بيمارستاني، در جريان خشونت‌هاي چهار روز اخير ليبي و درگيري نيروهاي امنيتي با تظاهرات‌كنندگان دستكم 233 نفر كشته شدند.

وزراي خارجه اتحاديه اروپا همچنين طي بيانيه‌اي ضمن محكوم كردن سركوب مردم ليبي از سوي شوراي اروپا و كشورهاي عضو اتحاديه اروپا، از خشونت‌هاي جاري در اين كشور و كشتار غيرنظاميان ابراز تأسف كردند.

در اين بيانيه آمده است: «آزادي بيان و حق تجمع صلح‌آميز از جمله حقوق انساني و آزادي‌هاي اساسي هر كسي است كه بايد مورد احترام قرار گيرد.»

انتهاي پيام/fr/ص

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها